Stage1 yazılım fiyatı

Yusuf Koçoğlu

Hectopat
Katılım
30 Aralık 2018
Mesajlar
1.336
Çözümler
9
Yer
Karamürsel
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Skoda yeti 1.2 tsi 105HP arabamıza stage1 yazılım yaptırmayı düşünüyoruz. Yaptırmış olan arkadaşlar varsa, hangi araca yaptırdıklarını ne kadar ücret ödediklerini ve ne kadar güç aldıklarını anlatırsa sevinirim. Son bir soru yazılım aracı garanti dışı bırakır mı?
@326001 yazılım konusu olunca sizi etiketlememek olmazdı. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Toplum arasında bu tip söylemler var. Prosfesyonellerden yani bu işi yapan insanlardan dinlediğim kadarıyla Dr.Ecu yu duymuşsunuzdur belki bu işte sıkıntı olmadığını yakıt tüketimine dahi faydalı olduğunu söyledi.
Yazılım bir süre sonra arabaya zarar veriyormuş diye duydum. Doğru olabilir. Motor 100 destekliyorsa 120 yapıp zorlayarak zarar verebilirsiniz. Şahsen önermem.
 
Bu arada @326001 hocamı ben de etiketleyeyim. Dün bir mesajını gördüm ve o mesajdan sonra daha girmedi. Muhtemelen ceza yedi. Bari ben de etiketleyeyim de belki yardımım dokunur. :)
 
VW Golf 1.2 Tsi yazılımsız motor bloğu bozulmuştu. Araç sürekli yetkili servis bakımlıydı. Uzun yola gitmeden önce bakıma götürmüştük. Garantiden motor değişmişti. Yazılım yapmanızı pek önermem. Ufak tefek parçalar ekleyerek gücü arttırmayı deneyebilirsiniz. Sonuçta fabrika o gücü her yerde stabil bir şekilde alabilecek olsa, o yazılımı yapardı. Güzel bir yerde, yaşadığınız yerin sıcaklığı ve diğer koşullara göz önüne alınarak yapılabilir.
 
Fiyat yerden yere değişebilir hocam. Türkiye'de yazılım denine akla ilk başta dr. Ecu gelir ve çoğu yerde bayisi vardır.

Zaten hocam İzmit bayisi var orada yapmayı düşünüyoruz. Zaten hepsi Özgün abi yapıyor.
VW golf 1.2 tsi yazılımsız motor bloğu bozulmuştu. Araç sürekli yetkili servis bakımlıydı. Uzun yola gitmeden önce bakıma götürmüştük. Garantiden motor değişmişti. Yazılım yapmanızı pek önermem. Ufak tefek parçalar ekleyerek gücü arttırmayı deneyebilirsiniz. Sonuçta fabrika o gücü her yerde stabil bir şekilde alabilecek olsa, o yazılımı yapardı. Güzel bir yerde, yaşadığınız yerin sıcaklığı ve diğer koşullara göz önüne alınarak yapılabilir.

Hocam o araç kronik sorunlu olabilir mi? Motor bloğu basit bir iş değildir bildiğim kadarıyla. O yüzden bu konuyu açtım. Biraz bilgi edinmek amacıyla.
 
Zaten hocam İzmit bayisi var orada yapmayı düşünüyoruz. Zaten hepsi Özgün abi yapıyor.


Hocam o araç kronik sorunlu olabilir mi? Motor bloğu basit bir iş değildir bildiğim kadarıyla. O yüzden bu konuyu açtım. Biraz bilgi edinmek amacıyla.
Biz ikinci el satın almıştık. Belki rodajı düzgün yapılmamış olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı