Star Wars Jedi survivor RTX 2060 6 GB ile çalışır mı?

Hocam minimum 8 GB VRAM istemesi bir anlam ifade etmiyor mu sizce? Bana da pek gerçekçi gelmedi. Minimum için çok fazla geldi.

Evet minium için fazla sistem gereksinimlerine günümüzde aldırmamak lazım kendimiz deneyimlemek gerekiyor.

Oyundaki oynanış videolarında bu kadar fazla sistem isteyecek bir grafikte yok oyunda aşırı şişirilmiş diye düşünüyorum.
 
Evet minium için fazla sistem gereksinimlerine günümüzde aldırmamak lazım kendimiz deneyimlemek gerekiyor.

Oyundaki oynanış videolarında bu kadar fazla sistem isteyecek bir grafikte yok oyunda aşırı şişirilmiş diye düşünüyorum.
jedi fallen order minimum 1 gb vram istiyordu. 2019'dan bu yana grafikler o kadar gelişti mi yani 8 gb minimum vram isteyecek kadar. anlamıyorum
 
Jedi Fallen Order minimum 1 GB VRAM istiyordu. 2019'dan bu yana grafikler o kadar gelişti mi yani 8 GB minimum VRAM isteyecek kadar. Anlamıyorum.

Hayır grafikler gelişmedi geliştiriciler tembelleşti bir de grafik kartlarını eskitme gibi bir olay var onu da bir güzel uyguluyorlar.
 
Hocam bu oyun satışlarını düşürmez mi?

Hayır tabii Avrupa'daki gençler bizim gibi bu kadar ulaşılmaz değil bilgisayarlara, onlarda sistemleri normal birisi asgari ücret ile güçlü bir PC alabiliyorken bizim ülkede sistem alırken can çekişiyoruz.

Bi'de Star Wars Jedi survivor sanırım PS4 çıkmıyor işte biz yeni nesil bir oyun yaptık diyebilmek için bu kadar sistem gereksinimlerini şişirdiler.

Yanı kısaca star war Jedi survivor ya kötü bir çıkış yapacak PC'ye Ya'da sistem gereksinimleri abartı olacak ve PC'de rahat bir şekilde oynanabilecek oyun.

Bir de bu adamların hedefi PC değil konsollar yani zarar etmeleri zor gibi bir şey birisi gidip PC'de sorun mu yaşadı konsolu vardır gidip konsolda alıp oynar.
 
Yeni çıkan Dead ısland 2 minimum sistem gereksinimlerinde GTX 1060 (6 GB) istiyor. Ultrada (FSR 2 quality) 50 FPS'nin altına düşmüyor GTX 1650 Ti ile. Böyle örnekler de var. Fakat 8 GB minimum VRAM isteyen bir oyun daha önce görmediğim için ne olabileceğini kestiremiyorum.
Bir şey daha ekleyeyim Dead Space Remake de minimum sistem gereksinimlerinde GTX 1070 (8GB Vram) istiyormuş. Ben High'da, FSR 2 Kalite'de oynamıştım. En kötü düştüğü fps 35 idi. Genelde 40-55 FPS arası oynamıştım. Returnal oyunu da minimum NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB VRAM) ekran kartı istiyor. Ben GTX 1650 Ti (4 GB VRAM) ile FSR 1 Ultra Kalite'de, high ayarlarda (sadece gölge ayarları Low) oynayabiliyorum. Minimum 45 FPS veriyor.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı