Stardew Valley alınır mı?

Kesinlikle almalısın oyunda 52 saatim var ve oyundan hiç sıkılmadım bu zamana kadar. İlk başta biraz zorlanabilirsin ama hikaye oturdukça neler yapabildiğini az çok kavrayabiliyorsun. Oyuna yeni başlayacağın için Ronsep'in Stardew Valley Rehber videolarını izle çok yardımcı olacaktır. (Balıkçılık Rehber videosu tavsiyemdir ilk ondan başla parayı ilk balıklardan kazanacaksın ve "Stardew Valley'deki en kazançlı ekinler" videosunu da izle) İyi oyunlar dilerim.

Kesinlikle almalısın oyunda 52 saatim var ve oyundan hiç sıkılmadım bu zamana kadar. İlk başta biraz zorlanabilirsin ama hikaye oturdukça neler yapabildiğini az çok kavrayabiliyorsun. Oyuna yeni başlayacağın için Ronsep'in Stardew Valley Rehber videolarını izle çok yardımcı olacaktır. (Balıkçılık Rehber videosu tavsiyemdir ilk ondan başla parayı ilk balıklardan kazanacaksın ve "Stardew Valley'deki en kazançlı ekinler" videosunu da izle) İyi oyunlar dilerim.
Oyunda çok eski ve çok tecrübeliyim. Arkadaş isterse, özellikle en başlarda neyi nasıl yapması gerektiğini anlatmaya çalışabilirim.

Steam'de genelde indirime giren tatlı bir oyun. Bu tarz 2D oyunlara ön yargımı yıkmama sebep olmuştur kendisi. İster kendi başınıza ister arkadaşlarınızla chill saatler geçirebilirsiniz.

Merhaba, keşfettiğim bir YouTuber var ronsep adında ve çeşitli oyunlar oynuyor ama genelde Stardew Valley oynuyor. Ben de almayı düşünüyorum ama almaya değer mi, indirime girer mi diye şüphe duyuyorum.
Alınır indirimde de 12 tl oluyor. Ben full o oyunu oynuyordum tatilde. Sıkıyor bir yerden sonra.

Ben 24 TL almıştım tavsiye ederim güzel oyun benim bilgisayarda sabit 60 FPS çalışıyor.

Çok güzel bir bağımsız oyun. Eric Barone abim zamanının Harvest Moon serisini çok güzel bir şekilde kendince kopyasını yapmış. Derste kalemlik arasından oynadığım günler geldi aklıma. Bence kafa dağıtmalık güzel bir oyun. Tavsiye ederim.

Fiyatını hak eden bir oyun hoş bir hikayesi var tatlı bir oyun dünyası var huzur verici bir oyun bence bir dene.

Merhaba, keşfettiğim bir YouTuber var ronsep adında ve çeşitli oyunlar oynuyor ama genelde Stardew Valley oynuyor. Ben de almayı düşünüyorum ama almaya değer mi, indirime girer mi diye şüphe duyuyorum.
Saatlerinizi harcıyabileceğiniz güzel bir oyun, özellikle arkadaşlar ile daha zevkli.

Bu konuyu tekrar hortlatıyorum. 2023 yılında Stardew Valley alınmalı mı? Zam yer mi? oyunla ilgili fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı