Starfield ambargosu kalktı!

Çıkması lazım ne zaman çıkacak çıkacak mı? Premium Edition alasım var erken erişim için. 10FPS FSR performance oynamaya razıyım.

Hayır, değil hocam. Hikâye TLoU serisi için ön plana çıkan bir unsur ama her şey değil. TLoU 2'den de hikâyeyi çıkarırsan mükemmel müzikler, eşsiz bir oynanış ve oynanışın akıcılığı, taş gibi fizikler, iyi bir sinematografi ve kamera kullanımı vs. kalır.

TLoU 2 için aşağıdaki incelemeyi izlemeni şiddetle tavsiye ederim. Türk oyun sektörünün en önemli isimlerinden Kadir Demirden, senarist Ömer Güngör ve yancıları Sadi abinin incelemesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kadar karakterlerin üzerine eğilen ve bu karakterlerin hikaye gidişatına göre ilerleyen bir oyundan bahsediyoruz hocam. Müzikler, atmosfer zaten hikayeye göre tasarlanır. Komedi hikayesinde dram müziği kullanılmaz herhalde.

Fizik ve grafik için birşey diyemem fakat bunlar bu puanı alması için tek sebep değil. İnteraktif oyunlar bu puanları fizik, grafik, müzik ile kazanmıyor. Hikaye onun için oyunun temel taşı.
Bence çok iyi bir puan. 90 puan için konuşuyorum. Böylesine bir oyun optimizasyon özürlü çıkacak muhtemelen ondan 5-6 puan kırdılar ise bile oyun özünde 95 puandır. 95 ise çok yüksek bir puan zaten.
Death Stranding 82, Detroit Become Human 78 puan aldığından beri 75-90 puan arasını yüksek kabul ediyorum hocam.

1693500593797.png

Alayım mı sizce arkadaşlar?

Çıkması lazım ne zaman çıkacak çıkacak mı? Premium Edition alasım var erken erişim için. 10FPS FSR performance oynamaya razıyım.
Londra'da gece 1'de çıkıyor. Bu Türkiye'de gece 3 demek.
Death Stranding 82, Detroit Become Human 78 puan aldığından beri 75-90 puan arasını yüksek kabul ediyorum hocam.
80 bile aslında yüksek bir puan. Biz basının her halta 90- 100 vermesine, oyuncuların sırf bir oyunda kedi var diye GOTY adayı yapmasına alıştığımız için 90 puanın altı bize düşük geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı