Starfield ambargosu kalktı!

Bende şu an Game Pass var. Alabiliyor muyum 500TL'ye? Eğer alabilirsem düşüneceğim.
Game Pass aboneleri Game Pass oyunlarına DLC alabiliyor diye biliyorum. Sonradan değişmediyse sistem hâla daha öyledir.

Bence değmez. Sırf 5 gün erken oynamak için 500tl fazla.
Sadece 5 günlük erken erişim sunmuyor:
  • Shattered Space Hikâye Genişletmesi (oyunun çıkışından sonra)
  • 5 güne kadar erken erişim hakkı*
  • Constellation Görünüm Paketi: Equinox Lazer Tüfeği, Uzay Kıyafeti, Kask ve İtici Çanta
  • Starfield Dijital Sanat Kitabı'na ve Orijinal Oyun Müziklerine erişim
Eğer ön sipariş sırasında alırsan şunlar da var:
  • Lazer Kesici
  • Deep Mining Kaskı
  • Deep Mining Paketi

Game Pass aboneleri Game Pass oyunlarına DLC alabiliyor diye biliyorum. Sonradan değişmediyse sistem hâla daha öyledir.

Sadece 5 günlük erken erişim sunmuyor:
  • Shattered Space Hikâye Genişletmesi (oyunun çıkışından sonra)
  • 5 güne kadar erken erişim hakkı*
  • Constellation Görünüm Paketi: Equinox Lazer Tüfeği, Uzay Kıyafeti, Kask ve İtici Çanta
  • Starfield Dijital Sanat Kitabı'na ve Orijinal Oyun Müziklerine erişim
Eğer ön sipariş sırasında alırsan şunlar da var:
  • Lazer Kesici
  • Deep Mining Kaskı
  • Deep Mining Paketi

Alsammı ki ya. 700 TL param kaldı. Şu an oynatacak sistemim yok ama GeForce NOW gelecekmiş. Bir de 4060 Ti sistem düşünüyorum oynatır her türlü.

Alsammı ki ya. 700 TL param kaldı. Şu an oynatacak sistemim yok ama GeForce NOW gelecekmiş. Bir de 4060 Ti sistem düşünüyorum oynatır her türlü.
Eğer sürekli Game Pass üyesi kalacaksanız alabilirsiniz. DLC'si çıktığında onu da oynarsınız.

Beklediğim video da yayınlanmış. Oyun hakkındaki en net fikri bu inceleme verir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani bu aylık için aldım Game Pass'i de. Oyunu kalıcı vermiyor mu Premium'u alınca? Yoksa aynı öbür oyunlar gibi geçici mi?
Kalıcı vermiyor, Game Pass üyeliğin olduğu sürece kütüphanesini kullanabilirsin.

Beklediğim video da yayınlanmış. Oyun hakkındaki en net fikri bu inceleme verir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kalıcı vermiyor, Game Pass üyeliğin olduğu sürece kütüphanesini kullanabilirsin.

Kalıcı veriyor sanmıştım Premium'a gelince. Biz Game Pass'ten standardını oynarız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı