Starfield metacritic 87!

Bence Zelda veya Baldur's Gate 3 alacak GOTY ödülünü bir de oyunların ödül aldığı gün ne zaman?

Zelda'nın almasını imkansız olarak görüyorum Starfield almasa bile baldur gate alır.
Daha belli değil galiba yıl sonuna doğru oluyor.

O zaman Game Awards'a guvenmeye de gerek yok.
Game Awards benim güvendiğim, sevdiğim veya verilen ödülleri umursadığım bir etkinlik değil zaten. Geoff Keighley'nin reklamlardan para kasıp orketral müzik mastürbasyonu yapması için var olan bir etkinlik.

90 bekliyordum ama üstüne çıkamayacağı çok netti. Metacritic ve diğer sitelerin tek derdi BG3'e bu yıl GOTY'yi kazandırmak ve bu yönde de farklı yerlerden ya para aldılar ya da baskı altındalar. Starfield'a bayıldığımdan söylemiyorum ama BG3'ün de alabileceği en fazla puan 80 civarında olmalıydı zaten.

90 bekliyordum ama üstüne çıkamayacağı çok netti. Metacritic ve diğer sitelerin tek derdi BG3'e bu yıl GOTY'yi kazandırmak ve bu yönde de farklı yerlerden ya para aldılar ya da baskı altındalar. Starfield'a bayıldığımdan söylemiyorum ama BG3'ün de alabileceği en fazla puan 80 civarında olmalıydı zaten.

Skyrim deneyiminin üstünü vermeyi başarmışlar bu bile benim için yeterli GOTY için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı