Starfield Türkçe Yama [Beta Yayında] - Anonymous Çeviri

Selamlar!

Starfield Türkçe yaması Üyelik sistemine eklenmiştir! Proje beta olarak yayınlandı.
  • Yama Game Pass dahil var olan bütün sürümlere uyumlu.
  • Beta; ana hikaye diyalogları ve arayüzü, yan görev diyalogları ve arayüzü, yetenek ağacı gibi bazı arayüz ekranları, ikna diyalogları, oyun içi romantik ilişki diyalogları gibi kısımları içermektedir. Sonraki önceliklerimiz faction ve aktivite diyaloglarını tamamlamak.
  • Yama düzenli olarak güncellenecek. Her girdiğinizde en güncel çevirilerle oynayacaksınız. Çeviri güncellemelerini almak için üyeliğinizin devam etmesi gerekmiyor.
  • Gördüğünüz yazım hatalarını, terim hatalarını ve düzeltilmesi gerektiğini düşündüğünüz çevirileri Discord sunucumuzdaki "⁠starfield-geri-bildirim" kanalına ekran görüntüsü şeklinde atabilirsiniz. İngilizce kısımları atmanıza gerek yok çeviri devam ediyor.
  • Üyeliğiniz bittikten sonra da indirdiğiniz yamalara erişmeye devam edebilirsiniz. Sadece yeni yama indiremezsiniz.
Keyifli oyunlar!

Teşekkürler

Son düzenleme:
  • Yama düzenli olarak güncellenecek. Her girdiğinizde en güncel çevirilerle oynayacaksınız. Çeviri güncellemelerini almak için üyeliğinizin devam etmesi gerekmiyor.

• Üyeliğiniz bittikten sonra da indirdiğiniz yamalara erişmeye devam edebilirsiniz. Sadece yeni yama indiremezsiniz.

Bu iki madde birbiriyle çelişiyor sanki. Neyi kaçırıyorum? Yeni yama indirememekten kastınız başka oyunlar için yama mı?

Bu iki madde birbiriyle çelişiyor sanki. Neyi kaçırıyorum? Yeni yama indirememekten kastınız başka oyunlar için yama mı?
Başka oyunların yamasını indiremezsiniz ama mevcutta yüklü yamanız sürekli olarak güncellenmeye devam eder demek istiyorlar. Yani evet tek bir abonelik ile oyuna yamayı bozacak bir güncelleme gelmediği sürece belki de yıllarca oynamanız mümkün.

Yamayı kurdum ama oynayacağım başka oyunlar da olacağı için beta aşamasından çıktıktan sonra başlarım diye düşünüyorum. Yine de bu oyunu Türkçe görmek beni heyecanlandırdı. Ellerinize emeklerinize sağlık.

Kimseye zorla bir şey satılmıyor, dolandırmak demek kandırmak demektir ben ortada bir kandırma durumu göremiyorum. Bu devirde her şey parayla eskisi gibi değil.

Hiçbir şey bilmeden boş beleş sallıyorsunuz. Bu adamlar destek konusunda sonuna kadar destek veriyorlar. Aboneliğin bitmesine rağmen çevirinin son güncellemesine kadar alacaksın. Oyuna girmeden önce çevirin güncelleniyor. Bir daha hiçbir şey bilmeden bir daha düşünün. Sizlere ekstra para harcatmaya falan çalışmıyorlar.

Makine çeviri sanmaya devam.
Ah be hocam çok doğru diyorsunuz. Bu insanlara anlatamazsınız. Aylarca emek verdiğiniz yamaları oynar oynar sonra da "abi ben makine çeviri oynadım ya ne gerek var" yapar bunlar. Bunlara batıyor oyunlara türkçe yama çıkartmak. Çok istiyorlar ise yanlış makine çeviriler ile oynayabilirler. Çeviriniz için binlerce kez teşekkürler. Diğer bir şeyden haberi olmayan insanlar için de özür dilerim.

Bir oyunun çevirisi yoksa o oyunu almam ben.

Nasıl bir önlem aldılar hocam ben RDR 2 olayını canlı olarak yaşamadım anlatabilir misiniz?

@Penetrator God oyuna verilen tutarı 1 yılda geçen bir sistemin ortadan kalkması daha iyi olur. Oyun şirketleri de bu tür olaylara telif vs ile karşılık verebilir.
Bu eleştirileri yapan sizin gibi insaların anlayamadığı ve bilmediği nokta şu: 1 kere satın aldıktan sonra aylık aboneliğiniz bitse de kurduğunuz yama güncelleme alıyor. 1 kere ödüyorsunuz o parayı yahu 1 kerecik bir daha ölene kadar alırsın güncelleme.

Son düzenleme:
@İsimsizMan09 hadi diyelim senin dediğin gibi olsun, ben yanlış biliyormuşum ancak yarım yanlış anlatmamak gerekiyor. Sıkıldınız oyunu kaldırınız veya format atmak zorundasınız bu nedenle yama da kalkmış oldu. Eğer ücret ödemezseniz yamayı tekrar kurabilir misiniz? Bunu belirtmen lazım. Yani kısacası mantıklı olan bir yanı yok. Şahsen makine çeviri yamasını kullanıyorum. Hatta bir miktar destek attım. Sebebi hem yamaya erken kavuşmam hem de yamayı makine çeviri yardımı ile çıkarıp ücretsiz olarak en az hatayla sunabilecek gönüllü kişi olmasıydı. Ve cidden yama gayet başarılı olmuş. Yaklaşık 20 saatten fazla bir oynama sürem olmasına rağmen ciddi anlamda hoşuma gitti. Şu an ücretsiz olarak indirip insanlar kullanabiliyorsa bu işi desteklerim. Ancak her tekrar oyunu kurduğumda ücret ödemem gereken bir sisteme de tabii ki tepki veririm.

Onu da bir şekil yama dosyasını bulup yedeğini alabilirsin bu adamlar da devlet sırrı saklamıyor yama dosyasının yedeğini al biter iş.

Onu da bir şekil yama dosyasını bulup yedeğini alabilirsin bu adamlar da devlet sırrı saklamıyor yama dosyasının yedeğini al biter iş.

Her şeyi güzel yazmışsın ama bu son cümlen olmamış Yama dosyalarını yedekleme gibi bir olay olsa üyelik sisteminin bir anlamı olur muydu sence? Hiçbir şekilde dosyalara erişemezsiniz. Yamayı bozacak bir şey yaparsanız, tekrar üyelik alıp yamayı indirmeniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…