State of Play Etkinliğinde Silent Hill 2 Gameplay Gösterildi

Hocam bu sene full Asya oyunu var. Yarın çıkacak Persona 3 Reload, Dragon's Dogma 2, Black Myth: Wukong, FF7P2, Metaphor: Re Fantazio (Çıkmama ihtimali var. 2024 sonbahar dendi ama 10 senedir yapamadı adamlar oyunu. Yine de en çok beklediğim de bu.), daha önce çıkmış Tekken 8 ve yeni Yakuza oyunu, Rise of The Ronin, basından pek iyi puanlar almayan Granblue Fantasy: Relink. Bunlar aklıma gelenler. Batı tarafında ise Stalker 2 dışında pek büyük bir oyun yok ki Stalker 2'nin de çıkacağı yine kesin değil.

Bu sene en çok beklediğim 1. ve 2. oyunun da çıkacağının kesin olmaması ne üzücü.
JRPG tayfa yaşadı.

JRPG tayfa yaşadı.
O tayfadan biri olarak söyleyebilirim ki evet, bu sene daha fazla oyun bekliyorum 2023'ten. 2023'den pek oyun oynamadım zaten, ilgimi çekmedi.

Bu sene de az buz oyun çıkmıyor. Yine iyi. Dragon's Dogma 2 her ne kadar Japon oyunu olsa da Batılılara da hitap eder. Keza Tekken ve Rise of The Ronin de öyle ki Rise of The Ronin'in iyi bir oyun olacağını düşünmüyorum. Stellar Blade'den de beklentim yok.

O tayfadan biri olarak söyleyebilirim ki evet, bu sene daha fazla oyun bekliyorum 2023'ten. 2023'ten pek oyun oynamadım zaten, ilgimi çekmedi.

Bu sene de az buz oyun çıkmıyor. Yine iyi. Dragon's dogma 2 her ne kadar Japon oyunu olsa da batılılara da hitap eder. Keza Tekken ve Rise of the ronin de öyle ki Rise of the Ronin'in iyi bir oyun olacağını düşünmüyorum. Stellar Blade'den de beklentim yok.

Profil fotonda görmüşken sorayım ben Persona'ya hatta direkt J-RPG'ye uzak biriyim yeni de Persona 3'ün Remake'i çıkıyormuş ne diyorsun bununla girilir mi seriye? Yoksa orijinal Persona 3 Fes'ten mi gireyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı