RAM sıkıntısı yok. DDR4 RAM'ler uyumludur anakartlarla.
Sana 25 günde yanıt geldi ve iadesini isteyince paranı alıp başka bir firmadan aynı anakartı tekrar mı aldın? Çünkü bakıyorum herkes Ryzen platformda Gigabyte öneriyor şimdi benim aldığım parçalar servisten cevap gelene kadar 20-30 gün daha öyle duracak boş boş demek ki gerçekten çok sinir bozucu ya umarım bide utanmadan kullanıcı hatası demezler de paramı alır ve sorunsuz bir anakart alabilirim hemen.RAM sıkıntısı yok. DDR4 RAM'ler uyumludur anakartlarla.
Nereden almıştın? Ben Sinerji'den aldım ve bu bir tecrübe oldu anakart gibi parçalar bence internetten alınmamalı kurulum ve montaj onlara yaptırılmayacaksa. Eğer haber gelir ve para iadesi yaparlarsa Vatan'dan almayı düşünüyorum tekrar aynı anakartı. Çünkü anakart gerçekten harika fiyatına ve B350 olmasına göre bence harika bir ürün ama işte şans yanımızda değildi diyelim.Aynı anakartı aldım direkt. Şimdi sorunsuz bir şekilde sistem çalışıyor. RAM 2933 MHz hızında. Yapacak bir şey yok. Ben de o kadar bekledim. Mecbur...
Bana da İstanbul'da iseniz ofisimize gelin birebir konuşalım dediler ama ben Antalya'da yaşıyorum. Zaten Sinerji'den gerçekten memnunum ama işte aracı firma başka şehirde olunca işlemler neredeyse 2 kat uzuyor. Bizim seninle sistemimiz neredeyse aynı zaten imzandaki sistemden benim sistemin tek farkı ekran kartı 1060 6GB olması geri kalan her şey aynı.Sinerji'den aldım. Ama ben sorunumu ofislerinde hallettim. Ve baya ilgilendiler. Üsküdar'da ofisleri var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.