Steam aile paylaşımı ile hesabım çalınabilir mi?

Realiond

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugun bir siteden Mafia 1 remake oyununu aldım. Steam hesabı olarak geldi zaten biliyorsunuzdur hesaba 2 3 kişi giriyor çevrimdışı modda oynuyoruz. Ben de hesaba çık gir yapmak istemediğim için o hesapta kendi hesabımı aile paylaşımına ekledim. Aldığım sitede adam bana ban yersin, sorumluluğunu alayamayız dedi. Hemen kendi hesabımı oradan kaldırdım ama aile geçmişinde hesabım görünüyor. Bir sıkıntı olur mu ban yeme veya çalınma gibi?

Oyunları oynayabilmeleri için de iki hesabında aynı cihazda açılmış olması lazım. Yani sadece iki hesabında önceden açılmış olduğu cihazda indirilebilir.

Arkadaşlar merhaba, bugun bir siteden Mafia 1 remake oyununu aldım. Steam hesabı olarak geldi zaten biliyorsunuzdur hesaba 2 3 kişi giriyor çevrimdışı modda oynuyoruz. Ben de hesaba çık gir yapmak istemediğim için o hesapta kendi hesabımı aile paylaşımına ekledim. Aldığım sitede adam bana ban yersin, sorumluluğunu alayamayız dedi. Hemen kendi hesabımı oradan kaldırdım ama aile geçmişinde hesabım görünüyor. Bir sıkıntı olur mu ban yeme veya çalınma gibi?

Evet.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı