Steam "bu hesaba bir başkası tarafından erişilmiş olabilir." uyarısı

UmutWayne

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle 2 hafta önce yeni bir hesap alıp dün Prime çektim bugün 10 rekabetçi maçıda atıp rankımı belirledim ve çıkıp 1-2 saat sonra girdiğimde altaki fotoğrafta görünen uyarıyı yedim ve Online sunuculara giremiyorum profilim gizli bunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• 12312321412412412.PNG
    12312321412412412.PNG
    41,9 KB · Görüntüleme: 233
Öncelikle 2 hafta önce yeni bir hesap alıp dün Prime çektim bugün 10 rekabetçi maçıda atıp rankımı belirledim ve çıkıp 1-2 saat sonra girdiğimde altaki fotoğrafta görünen uyarıyı yedim ve Online sunuculara giremiyorum profilim gizli bunu nasıl çözebilirim?
Eğer satın aldı isen hesabı geçmiş olsun.

@UmutWayne

E-posta adresiyle kurtaramayacaksınız gibime geliyor. Eğer eski hesaplardan aldıysanız illaki ilk etkinleştirilen CD anahtarını falan istiyorlar. Destek ekibi ile iletişime geçip çözüm bulmayı deneyebilirsiniz. Hesabı satın aldığınızı belirtmeyin.

Çözüm bulamayacak olursanız hesabı satın aldığınız yer ile iletişime geçin. Bunun dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok.

@UmutWayne

E-posta adresiyle kurtaramayacaksınız gibime geliyor. Eğer eski hesaplardan aldıysanız illaki ilk etkinleştirilen CD anahtarını falan istiyorlar. Destek ekibi ile iletişime geçip çözüm bulmayı deneyebilirsiniz. Hesabı satın aldığınızı belirtmeyin.

Çözüm bulamayacak olursanız hesabı satın aldığınız yer ile iletişime geçin. Bunun dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Evet eski hesap maalesef 2004 CD keyi isterler mi?

@UmutWayne

O zamanlar CD anahtarı olayı farklı çalışıyordu ve kutulu olarak belirli bir sayıda oyun mevcuttu. Destek ekibi ilk etkinleştirilen anahtarı vesaire görebiliyor ayrıca.

19 yıl önce gelen bedava bir şeyin CD keyini nereden hatırlıyabilir?

Orasını hesap sahibi düşünecek artık. Ben mesela 15 sene önce aldığım oyunun kutusunu sırf bu yüzden saklıyorum. Bir şey olursa hesabı kolay bir şekilde kurtarabileyim diye.

Bu arada bedava derken neyi kastettiniz tam olarak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı