Steam Deck Türkiye'ye bilgisayar olarak mı yoksa konsol olarak mı girer?

Bu konudan da bahsetti Enis Kirazoğlu evet güzel ancak Steam Deck SteamOS'a özel optimize ediliyor ve diğer platformlarda optimizasyon problemleri yaşanabileceğinden söz ediliyor çok da güvenmemek lazım.
Aslında ayrı bir ssd alıp ona Windows Kurar diğer oyunları oynarsın , SSD'yi çıkarır SteamOS'dan devam edersin

Sorun depolama değil optimizasyon yanlış anladınız galiba? Ana sorun diğer platformlara özel optimize edilmeyen bir sistemin o platformdaki performans durumu.
Sizi anladım , benim de kastettiğim SteamOS silmeden Windows kuralım optimizasyon sorunları yaşarsak geri dönüşümüz olsun, tabii biraz yetersiz olarak yazmışım, Steam Deck in özellikleri yüksekse bazı oyunları oynatabilir Windows'da

Bence devletimiz bu yeni ürüne kayıtsız kalmayıp "Konsolumsu bilgisayar vergisi" veya "Bilgisayarımsı konsol vergisi" ismiyle %250 oranında bir vergi çıkartır ve sadece YouTube'dan izleriz ürünü 🥳.
Ben araştırdım steam konsolu el konsolu olarak değil el bilgisayarı olarak çıkartıyoruz demiş , ayrıca Wikipedia 'da bilgisayar olarak geçiyor, Google'da da aratınca bilgisayar olarak geçiyor , İnşallah ülkeye öyle girer , tabii hainlik yapmazlarsa
Türkiye özel fiyat olacakmış belki dengeler vergi konusunu.
İnşallah öyle olur

Ben araştırdım Steam konsolu el konsolu olarak değil el bilgisayarı olarak çıkartıyoruz demiş, ayrıca Wikipedia'da bilgisayar olarak geçiyor, Google'da da aratınca bilgisayar olarak geçiyor, inşallah ülkeye öyle girer, tabii hainlik yapmazlarsa

İnşallah öyle olur

İnşallah özel fiyat olursa çok reğabet görür

Türkiye özel fiyat olacakmış belki dengeler vergi konusunu.
Vergi konusunda abartı olarak şaka yapıyorum tabi fakat PS5'te gördüğümüz üzere abartıyorlar da. Steam Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapmak için uğraşırsa dediğiniz gibi nötrleyebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı