- Makaleler
- 2
yalan söylüyor dostum. bunun aynısını banada yaptı. 1 gün sonra engelledi ve gördüğünüz durumda.
SSD, HDD takviyesi yapacağım. Intel İ5 9400F işlemci fena değil. RAM için 4 slot var. 5+5+5+5=25 GB ile GTA 5 açar.2+2=4GB RAM + HD5770 taksan canavar olur toplam 150TL falan gider cebinden. Sonra işlemciyi Q8400 yapıp frekansını 3.1'e getirirsin her oyunu açar.
Başlıktan da gördüğünüz gibi dolandırıldım. Diyecek hiç bir şeyim yok. 100 TL için insanların ne yapacağı hiç belli olmuyormuş. Gerçekten bana iyi oldu, ders oldu. Bu kadar saf olacağımı hiç aklımdan geçiremiyorum. Steam destek ekibine şikayette bulundum. Siz de şikayet ederseniz gerçekten çok mutlu olurum.
Kanıt Videosu: Dolandırıcının Steam linki Steam Community :: Sprix
2 Saat önce videolu ile desteğe yazdım. Umarım gereği yapılırÖncelikle geçmiş olsun. Bu tarz takaslara güven olmuyor ne yazık ki. Aracı bir platform kullanmaya çalışın. Profili raporladım, lütfen siz de video kanıtın linkini göndererek raporlayın.
Profilinde yazana bakEki Görüntüle 453091
@TaymEXE İyi tahmin. Değiştirmiş bile.
Nasıl başvuracağım?
Sen niye topluluk pazarından almak yerine böyle bir şey yaptın?100 TL için insanların ne yapacağı hiç belli olmuyormuş.
Hemen verıyorum başvurucağın yeri dostum2 Saat önce videolu ile desteğe yazdım. Umarım gereği yapılır
Nasıl başvuracağım?
Topluluk pazarında satınca para İninal'e geçmiyor.Sen niye topluluk pazarından almak yerine böyle bir şey yaptın?
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.