Steam fiyatları artıyor

Bu fiyatların çoğu yeni değil. Bazıları geçen seneden zaten zamlanmış oyunlar. Hatta Fallout 4'ün indirimsiz fiyatı çıktığından beri düşüş yaşamış yani onun bu listede yer alması bile saçma. Aynı şekilde AC Odyssey ve Origins'e çok önceden zam gelmiş ve daha sonrasında fiyatları kısmen düşürülmüş. Bir de çıkış fiyatı zaten pahalı olan oyunlarda mevcut. Yani kalenin düştüğü falan yok uzun zamandır devam eden bir artış var. Sonuçta Steam'in yerel fiyatlandırması tavsiye olarak geçiyor firmanın kafasına silah dayayamazlar. 60 dolarlık oyunları halen 300 liraya almak bana normal geliyor. Sadece 500 lira ve üstüne normal bir gözle bakmıyorum.
 
Yahu 149 TL'ye ETS2'mi olur ? 2 tane ETS2 var bende çok iyi zamanda almışım beni en çok şaşırtan bu oldu bu oyun indirimde 9.75 TL oluyor.
 
Başka oyun platformlarına kaydırır bu hamleler Türkleri. Kendi maddi geliri olmayan nadir insanlar bu fiyatları verebilir.
 
Oyun firmalarının yapacağı bir şey yok. Kur çok yüksek. Büyük bütçeli oyunlar için 260₺ civarı artık çok normal oldu.

Kaldı ki ben artık bir haftalık yiyecek almak için 300-400₺ öder oldum. Oyun alacak para kimsede kalmadı. Sistem yenilemek zaten imkansız. ,enginler alır oynar artık, biz de bağımsız yapımlara devam :)
 

Geri
Yukarı