Çözüldü Steam hala Windows 7'de kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
4GB
SSD veya HDD modeli
Colorful 256GB
İşlemci
AMD E-450 APU
Elimde şu an patates bir bilgisayar var yazın değiştireceğim sanırım fakat şu an yine de Windows 7'de Steam kurabilir miyim merak ediyorum. Windows 10 LTSC kurdum fakat bakarken de aniden kapanıyor kullanılamıyor, hem de Windows 7'de daha yüksek performans alıyorum, sizce Steam Windows 7 de hala açılabilir mi?

Çözüm
Elimde şu an patates bir bilgisayar var yazın değiştireceğim sanırım fakat şu an yine de Windows 7'de Steam kurabilir miyim merak ediyorum. Windows 10 LTSC kurdum fakat bakarken de aniden kapanıyor kullanılamıyor, hem de Windows 7'de daha yüksek performans alıyorum, sizce Steam Windows 7 de hala açılabilir mi?

Hocam, önceden kurulu olduğunda çalışıyordu, en son geçen ay kullandım, ama şu ana evde değilim tekrar bakamıyorum.

Denemek için yanımdaki Windows 7 laptopa yüklemeye çalıştım, her şey güzel gidiyordu, ama "OS not supported" mesajı aldım yüklendikten sonra çalıştırmaya kalktığımda update sırasında.

Sonra şu videoyu seyrettim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediklerini harfiyen yaptım, çalıştı!! :)

Takıldığınız bir yer olursa anlatabilirim.

İlk başta yaptığı Legacy Update adımını ben yapmadım. 1:07 noktasından başlayabilirsiniz.
Windows 10 LTSB'de deneyebilirsiniz. O da olmazsa modlu Windows 10 sürümlerine bakılabilir.

Son düzenleme:
Size önerim Windows 7'yi silip Linux Mint kurmanız. Windows 7 çok eski olduğu için zararlı yazılımlara doğru düzgün bir koruması yok, yavaş ve uygulama desteği de azalıyor. Linux Mint kullanmak çok basit ve daha hafif bir işletim sistemi.

Size önerim Windows 7'yi silip Linux Mint kurmanız. Windows 7 çok eski olduğu için zararlı yazılımlara doğru düzgün bir koruması yok, yavaş ve uygulama desteği de azalıyor. Linux Mint kullanmak çok basit ve daha hafif bir işletim sistemi.

Farkındayım hocam fakat bir uygulama kuracağım zaman zorluk çekiyorum veya düzgün kurulmuyor bununla alakalı detaylı bir rehber varsa Linux Mint'e geçmeyi de düşünebilirim.

Windows 10 LTSB'de deneyebilirsiniz. O da olmazsa modlu Windows 10 sürümlerine bakılabilir.

Ltsb arşivi ekledim hocam istediğiniz sürüme bakarsınız

Farkındayım hocam fakat bir uygulama kuracağım zaman zorluk çekiyorum veya düzgün kurulmuyor bununla alakalı detaylı bir rehber varsa Linux Mint'e geçmeyi de düşünebilirim.
Hocam bazı uygulamaları mağazadan indirebiliyorsunuz fakat önemli olan kısım paket yöneticileri. Birden çok paket yöneticisi var fakat Linux Mint'te en çok apt kullanacaksınız. Uygulama indirirken uygulamanın sitesinde açıklaması oluyor genelde. sudo apt install uygulamaismi bu şekilde indiriyorsunuz. Sudo yönetici izni veriyor. Öğrenecek çok bir şey yok. Ve takıldığınız kısım olduğunda ChatGPT'ye sorabilir veya Technopat'ta konu açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı