Windows 7 hala kullanılabilir mi?

Aslında Windows 7 çok efsane. Şu an Windows 10 kullanıyorum ve çok ağır gerçekten. Windows 7 hiç ağır değil. Windows 8'den pek memnun kalmadım. Oda Windows 10 ile aynı sanki.

Son düzenleme:
4 GB RAM artık günümüz koşullarında ancak Windows XP'de yeter acilen RAM takviyesini öneriyorum. Ayrıca sakın daha ileri işletim sistemlerine geçme çünkü Windows 8.1 bile 2 GB RAM kullanıyor.

• Intel Core 2 Duo E7500 2C/2T 2.93GHz
  • 2GB DDR3 1333MHz
  • GeForce GT9500 1GB GDDR3
Bu sistemde Windows 7 kullanıyorum ve gayet stabil, hızlı. Windows 10 yüklediğimde çıldırıyordu. Windows 10 için en az 8GB RAM+SSD öneriyorum. Bence Windows 7 veya 8.1 kullanın.
4 GB RAM artık günümüz koşullarında ancak Windows XP'de yeter acilen RAM takviyesini öneriyorum. Ayrıca sakın daha ileri işletim sistemlerine geçme çünkü Windows 8.1 bile 2 GB RAM kullanıyor.
Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve 2GB RAM+HDD (SSD yok) gayet stabil ve hızlı. Şu anlık RAM takviyesine ihtiyacım yok. Kullanmadığın şeyler hakkında konuşmamalısın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı