Steam Hesabı Satarken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Polodaki_adam

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2014
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bir hesap satma sitesinde bir kişiyle Steam hesabımı satmak için anlaştım. Bu hesap 5 yıldır kullandığım bir hesaptı. Kira parası falan derken bu hesabı satmak zorunda kaldım, fakat bir sorunum var, zamanında Steam benden vergi bilgisi istemişti, bu vergi bilgisi boşluklarına adım adresim her şeyimi vermek zorunda kaldım. Eğer bu satacağım kişi gün gelir de bunları görürse ne gibi sorunlar olabilir ya da başıma bela alır mıyım? Bu gibi nedenlerle çok tedirginim ilk kez böyle bir işe kalkışacağım, bir de nelere dikkat etmem lazım yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bu konu çok önemlidir hocam. Çünkü Steam kuralları gereği hesap satışı yada takası yasaktır. Bu yüzden sorumluluk tamamen size aittir ve çalınma durumu olursa Steam kolay kolay destek vermez.
  • İlk olarak mobile guard'ı kesin olarak açın.
  • Vergi konusu da ilk defa sizden duydum 3 yıldır kullanmama rağmen ben karşılaşmadım bu yüzden sorun olacağını sanmam.
  • Öncelikle paranızı/yeni hesabınızı alın. Eğer bir yamuk olursa e-postanıza gelen bu işlemi ben yapmadım seçeneğine tıklayarak hesabı kilitleyin. Kilitlediğiniz hesabı telefon kurtarma bilgileri gibi seçeneklerle geri açabilirsiniz.
  • Kesin güvendiğiniz bir aracı ile de yapabilirsiniz satışı/takası. Adam parayı verir siz hesabı aynı anda birbirinize geçer karşılıklı para-hesap.
Özetle çok dikkatli ve uyanık olun. Günümüzde dolandırıcı çok fazla. Ben birçok takas yaptım ve dolandırılma tehlikesi atlattım. Siz de uyanık ve dikkatli olun dediğim gibi. Adam güven vermez ise uğraşmayın illa ki bir yamuk çıkacaktır. İyi satışlar, kolay gelsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı