Steam hesabım çalınabilir mi?

Ben de bir şey sormak istiyorum, ben de böyle abuk subuk kasa açma sitelerine üye oldum hesabımda Steam Guard var bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıca wtfskirs diye bir site de var dikkat etmek gerekli, ayriyeten qs.Money diye de bir site var harfleri değiştiriyorlar, bir anlık dalgınlıkla gidebilir hesap.

buk subun skin sitelerine güvenip şifre verirseniz hesabı çaldırmaya yer arıyorsunuz derim.
Eğer tarayıcında steame giriş yapmış şekilde herhangi bir siteye steam ile giriş yaparsan sıkıntı yaşamazsın.Steam 3. parti sitelere şifrelerinizi ve özel bilgilerinizi kesinlikle vermez.Malesef fishing dediğimiz şekilde sahte bir siteye steam nick ve şifrenizi girerseniz zaten dolandırıcı siteye kendiniz şifrenizi verirsiniz.Umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben de bir şey sormak istiyorum, ben de böyle abuk subuk kasa açma sitelerine üye oldum hesabımda Steam Guard var bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıca wtfskirs diye bir site de var dikkat etmek gerekli, ayriyeten qs.Money diye de bir site var harfleri değiştiriyorlar, bir anlık dalgınlıkla gidebilir hesap.
Önerilerin aynısını sizde uygulayınız.Şöyle düşünün bilgisayara Virüs girmeden AV indirmeyip Virüs girdikten sonra AV indirmek size ne fayda sağlar ?

Arkadaşlar wtfskins adlı siteye girecektim ilk başta yazdığımda reklam olarak önüme çıktı neyse girdim şifremi Steam Guard'ı yazdım sonra beni yine başa attı sonradan fark ettim link. Me ile bitiyormuş ve wtfskins değil wtfskirs yazıyormuş. Hemen çıktım siteden ama bu site benim Steam hesabımı Steam guard varken çalabilir mi? Bir de bilgisayarın IP'si çalınmış mıdır?

Steam WEB Api'nizi silin sorun olmayacaktır.

Eger sifreyi girip fake siteye guard kodunu da verdiyseniz elbette calinacaktir. Hesabiniza girdikten sonra guard kolayca kaldiriliyor. Zaten size o yuzden ikinci sifre olarak guard indirtiyorlar. Acilen sifre ve mail degisikligi yapin.
Özel bir bot kodlayıp bu işi yapsaydılar zaten şuan arkadaş çalınmış hesabımı nasıl geri alırım sorusunu soruyor olurdu.Şu an sadece hesap bilgileri dolandırıcının elinde ve steamguard kodu 5-10 snde bir değişir.Yani bir sıkıntı teşkil etmemektedir.

Eğer tarayıcında steame giriş yapmış şekilde herhangi bir siteye steam ile giriş yaparsan sıkıntı yaşamazsın.Steam 3. parti sitelere şifrelerinizi ve özel bilgilerinizi kesinlikle vermez.Malesef fishing dediğimiz şekilde sahte bir siteye steam nick ve şifrenizi girerseniz zaten dolandırıcı siteye kendiniz şifrenizi verirsiniz.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Bugün şimdi büyük firmaların ismini vermek istemediğimden söylemiyorum. Büyük alışveriş siteleri kredi kartı bilgilerini, isim soyisim gibi şeyleri dahi çaldırırken ne idüğü belirsiz sitelere kullanıcı adı ve şifre verirsen orası patladığında kayıtlarından Steam kullanıcı adı ve şifreleri de patlar diyorum. Eğer hesapta binlerce liralık ürün var ise değmeyecek hareketler.

Bugün şimdi büyük firmaların ismini vermek istemediğimden söylemiyorum. Büyük alışveriş siteleri kredi kartı bilgilerini, isim soyisim gibi şeyleri dahi çaldırırken ne idüğü belirsiz sitelere kullanıcı adı ve şifre verirsen orası patladığında kayıtlarından Steam kullanıcı adı ve şifreleri de patlar diyorum. Eğer hesapta binlerce liralık ürün var ise değmeyecek hareketler.
Hayır yok hatta sadece CS:GO var. main hesabım değil.

ne idüğü belirsiz sitelere kullanıcı adı ve şifre verirsen orası patladığında kayıtlarından Steam kullanıcı adı ve şifreleri de patlar diyorum.
Sanırım anlatamadım.İlk başta tarayıcıdan steame giriş yapıp ardından 3. parti bir siteye giriş yapmaya kalkarsanız zaten şifrenizi sormadan sadece giriş yapmak istiyormusunuz diyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı