- Makaleler
- 2
Hesabı alırsınız zamanında benim de çalındı. Destekten yardım bekleyin en geç yarın hesabınızın şifresinim değiştirip size verirler.
Umarım.Yeterli bütün bilgileri vermişsin, alırsın. Ben de bir kere bilmediğim bir siteyi steam hesabıma bağladım ve olanlar oldu. 2-3 gün içinde gelir cevap.
Arkadaşlar Steam hesabım çalındı. Desteğe mail attım. Hesabım hakkında ilk alınan yapılan iadeler ve yapılan hediyeler. Alınan oyunların nasıl alındığına dair bilgiler vs. daha sonra da alınan oyunların fatura SS'leri ve fatura numaralarını yazdım. Bu hesabı geri alabilir miyim? Bir de ne kadar süre de dönüş yaparlar?
Eyvallah su serptin umarım dediğin gibi olur.Steam destek ekibi mükemmel ve çok hızlı cevap veriyorlar. Tahminen 24 saat'e hesabınıza kavuşursunuz.
Kuruluydu da artık kaldırmıştır.Steam Guard kurulmuşmuydu hesaba
Bu bilgilerin çoğunu verdim hatta oynadığım oyunları saatleri, iadeler, hediyeler, hangi oyunun hangi yöntemle alındığı, faturalara dair elran görüntüleri ve fatura bilgileri, tarihleri hepsini verdim.Desteğe yazın, hesapta ilk kullandığın yani oluştururken kullandığın mail adresi, alışveriş yaptığın kartın son 4 hanesi ve çalınmadan önceki bağlı telefon numaranı isterler.
TeşekkürlerÖncelikle geçmiş olsun Beklemek en iyi şeçim olacaktır.
Umarım ya.Benim de bir hesabım çalındığında süreyi hatırlamıyorum ancak kanıt olarak mailime gelen oyunların faturalarını atmıştım tek tek, direkt verdiler hesabı.
Reis zaten cs oynamıyorum. Envanter de de toplasan 20₺ lik skin + 25₺ cüzdan var o kadar.Hesabınızı geri alacaksınız, dua edinde çalan kişi VAC ban yemesin![]()
EyvallahHesabı alırsınız zamanında benim de çalındı. Destekten yardım bekleyin en geç yarın hesabınızın şifresinim değiştirip size verirler.
Eyvallah su serptin umarım dediğin gibi olur.
Kuruluydu da artık kaldırmıştır.
Bu bilgilerin çoğunu verdim hatta oynadığım oyunları saatleri, iadeler, hediyeler, hangi oyunun hangi yöntemle alındığı, faturalara dair elran görüntüleri ve fatura bilgileri, tarihleri hepsini verdim.
Teşekkürler.
Umarım ya.
Reis zaten CS oynamıyorum. Envanter de de toplasan 20₺'lik skin + 25₺ cüzdan var o kadar.
Eyvallah.
Hesaba giremiyorum. Steam güvenlik konusunda berbat bi uygulamada. Farklı bi IP üzerinden giriş yapınca uyarmıyor anlık bloke etmiyor. Güvenlik konusunda sıfırlar. Çalınan hesapların çoğu kullanıcı yüzünden olsa da Steam koruma konusunda sıfır.Yapacağınız işlemler Steam web sitesine giriş yapın sonra adınıza tıklayın hesap detaylarına girin hesap güvenliği kısmına gelin Steam Guard'ı yönet kısmına girin en aşağı inin ve diğer bütün cihazların yetkisini kaldıra basın.
Denedim hesaba giremiyorum hiçbir şekilde.Hocam bir kontrol edin belki kaldırmamıştır.
Aynen. Keşke Steam başka firmalardan feyz alsa. Türkiye'den hesao açıp başka ülkeden alışveriş yapınca ban atacağına farklı IP'den girince uyarı verse hesabı askıya alsa. Ben uzun süredir kendi bilgisayarımdan çıkış yapmadım. Bu makina'yi main olarak alsa ya da hesap kurtarmak için random key verip onu istese çalınınca. Ne saçma bi sistemleri var anlamadım. İnsanlar para yaptırıyor buraya sen anca farklı ülkeden alışveriş yapınca ban atöTamam hocam mecbur Steam destekten cevab bekleyeceksiniz.
Benim hesabı çalan kişi PUBG'de ban yemiş, hesabı geri aldığımda şok oldum.Hesabınızı geri alacaksınız, dua edin de çalan kişi VAC ban yemesin![]()
Benim hesabı çalan kişi PUBG'de ban yemiş, hesabı geri aldığımda şok oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.