Steam Hesabım Çalındı

raki0123

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sıkıntım var ben düne kadar steam hesabımda oyun felan oynayabiliyordum , ancak bu sabah laptopu açınca giriş şifremi girmemi istedi normal olarak bende girdim ancak kabul etmedi. Parola sıfırlamayı denemek istedim bu sefer hesabın üzerine olduğu gmail adresimin bulunamadığını söyledi. Benim elimde Gamesultan' dan aldığım steam cüzdan kodları var benim bu kodlarla hesabımı geri alabilme şansım varmı ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Türkçe ticket atsam yardımcı olurlar mı ? İngizlice atacaksam bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Yok kardeş steam ismim felan değişmiş aradığımda bulamıyorum e postayı da değiştirmişler. Bana ticket konusunda yardım edebilirmisiniz ?

Steam destek üstünden ticket oluştur, hesap çalınması ile ilgili kategoriyi seç. Senden ne tür şeyleri göndermen gerektiği kategoriyi seçtiğinde belirtiliyor. Sorununu düzün bir şekilde açıklar ve hesabın sana ait olduğunu kanıtlarsan hesabını geri alırsın.

Steam' a 6 gün önce şöyle bir ticket attım ama kredi kartı numarası bilgilerini yazmamışım yeni gördüm yeterlimidir ? Eklerdeki resimlerde hesaptan satın aldığım cs go için ak47 redline adlı silah faturası, kullandığım steam walletlerin resimleri vardır. Detaylı bir ticket için yardımcı olursanız sevinirim.

Çalınan steam hesabının linki : Steam Community :: Okapi

Sorunum güncel arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    29 KB · Görüntüleme: 449
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı