Knk steam desteğe bir kaç tane fatura ile birlikte yaz hemen gelir hesapSteam hesabıma girmeye çalışırken bir anda doğru şifreye yanlış şifre dedi, daha sonra Gmail değişmişti ve çalındı, Steam desteğe yazdım ama nafile bir dönüş olmadı.
Yardım edin...
Size müstehak bedava cs 2 key için çekilişe katilmissindirSteam hesabıma girmeye çalışırken bir anda doğru şifreye yanlış şifre dedi, daha sonra Gmail değişmişti ve çalındı, Steam desteğe yazdım ama nafile bir dönüş olmadı.
Yardım edin...
Steam hesabıma girmeye çalışırken bir anda doğru şifreye yanlış şifre dedi, daha sonra Gmail değişmişti ve çalındı, Steam desteğe yazdım ama nafile bir dönüş olmadı.
Yardım edin...
Alakası bile yok. Steam Guardı onaylamalar dışında internete bile bağlamadığım bir telefonda tutuyorum. Chrome vb yerlerden giriş yapmamaya dikkat ediyorum ama hesabım çalındı. Maili vs değiştirildi. Nasıl mümkün oluyor bilmiyorum. Tek korkum itemleri satmaya başlamaları.Aslında çalmıyorlar. Kullanıcılar genelde kendi elleriyle hesaplarını teslim ediyorlar. Hesap bilgilerinin tamamını girip üstüne bir de Steam Guard kodunu verdikten sonra hesabın korunuyor olması bir şey ifade etmiyor.
ama hesabım çalındı.
Guard olsa bile çalınabiliyor. 2018'de ben de hesabımı çaldırmıştım, şifreyi bilmeleri yetiyor. Şifremi güvenli olmayan bir siteye yazdığım için çalındı. Mail ve telefonu sanırım kopyalayarak hallediyorlar ama bir şekilde çalıyorlar. Steam desteğe yazınca bir gün içinde hesabımı geri alabilmiştim ama.Cs S2 den dolayı çok sahte yayın var oradan adam hesabın şifresini falan giriyor sonra hesap gidiyor. Guard yok ise.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.