Steam hesabım çalındı

583237

Decapat
Steam hesabıma girmeye çalışırken bir anda doğru şifreye yanlış şifre dedi, daha sonra Gmail değişmişti ve çalındı, Steam desteğe yazdım ama nafile bir dönüş olmadı.
Yardım edin...

Kullanıcı adını girmeni isteyecekler Gmail hesabın da değiştiyse. Gamebillet, etail gibi sitelerden satın alım yaptıysan CD key girmeni isterler kolayca alırsın öyle bir durumda.

Steam hesabıma girmeye çalışırken bir anda doğru şifreye yanlış şifre dedi, daha sonra Gmail değişmişti ve çalındı, Steam desteğe yazdım ama nafile bir dönüş olmadı.
Yardım edin...
Size müstehak bedava cs 2 key için çekilişe katilmissindir

Yardım edin...

Bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir arkadaşımın bulaşmıştı crackli oyun indiriyorsan.

Bu aralar bu tarz mevzular çok arttı ya benim de Steam hesabım çalınıyordu 1 hafta önce oyunda olduğum için fark ettim + aynı gün instam çalınıyordu onu da arkadaş sayesinde fark ettim şansa megersem aynı gün epic games hesabım da çalınmış fazla kullanmadığım için dün fark edip mail attım sağolsunlar hemen dönüş sağladılar

ben de yaşamıştım, steam destege yazdım kart istediler ama o zamanlar kartim falan yoktu babamin kartini kullaniyorduk bilmiyorum bilgilerini dedim anladilar, Yeni şifre verdiler gird gmaili ve sifreyi duzelttim

Aslında çalmıyorlar. Kullanıcılar genelde kendi elleriyle hesaplarını teslim ediyorlar. Hesap bilgilerinin tamamını girip üstüne bir de Steam Guard kodunu verdikten sonra hesabın korunuyor olması bir şey ifade etmiyor.
Alakası bile yok. Steam Guardı onaylamalar dışında internete bile bağlamadığım bir telefonda tutuyorum. Chrome vb yerlerden giriş yapmamaya dikkat ediyorum ama hesabım çalındı. Maili vs değiştirildi. Nasıl mümkün oluyor bilmiyorum. Tek korkum itemleri satmaya başlamaları.

ama hesabım çalındı.

Kullanıcı yardımı olmadan hesabın çalınma gibi bir ihtimali yok denecek kadar az. Ben hesabımı Steam Guard yokken bile bir kere çaldırmamışken insanların hesap korumasına rağmen hesaplarını çaldırmaları tuhaf.

E-posta adresiniz herhangi bir onay gerektirmeden değiştirilebiliyor ve Steam Guard kaldırılıyorsa bu genel olarak kullanıcı tarafından kaynaklanan bir soruna işaret eder.

Bu durumun özellikle de CS: GO oyuncularının başına geldiği bilinen bir şey. Abuk sabuk sitelere giriş yapıldığı sürece bu tür sorunların yaşanması muhtemel.

Cs S2 den dolayı çok sahte yayın var oradan adam hesabın şifresini falan giriyor sonra hesap gidiyor. Guard yok ise.
Guard olsa bile çalınabiliyor. 2018'de ben de hesabımı çaldırmıştım, şifreyi bilmeleri yetiyor. Şifremi güvenli olmayan bir siteye yazdığım için çalındı. Mail ve telefonu sanırım kopyalayarak hallediyorlar ama bir şekilde çalıyorlar. Steam desteğe yazınca bir gün içinde hesabımı geri alabilmiştim ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı