Steam hesabım çalındı

Birgenç

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün Steam hesabım calindi e-postası filan her şeyi değiştirildi bende direk Steam desteğe başvurmak istedim fakat aynı epostadan ve numaradan eskiden açtığım hesaplar olduğu için o hesabı tanımıyor eski hesabı çıkarıyor karşıma sürekli Steam'e mail atayım dedim mailden atılmıyor muş en son başka Steam hesabına girip oyun kategorisinden destek talebi oluşturup hesabım çalındığı ve Steam destek de hesabımı bulamadığını sonra ilk mailimi ilk numarami son kullanılan kart bilgilerini yazıp talep açtım sizce hesabımı alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar bugün Steam hesabım calindi e-postası filan her şeyi değiştirildi bende direk Steam desteğe başvurmak istedim fakat aynı epostadan ve numaradan eskiden açtığım hesaplar olduğu için o hesabı tanımıyor eski hesabı çıkarıyor karşıma sürekli Steam'e mail atayım dedim mailden atılmıyor muş en son başka Steam hesabına girip oyun kategorisinden destek talebi oluşturup hesabım çalındığı ve Steam destek de hesabımı bulamadığını sonra ilk mailimi ilk numarami son kullanılan kart bilgilerini yazıp talep açtım sizce hesabımı alabilir miyim?
Bu tamamen şans Steam yönetim birimi bazen gerçekten yardımcı oluyor bazen umurlarında bile olmuyor, eğer yardım edebilecek birine denk gelirsen kesin geri alabilirsin ama biraz kıl birine denk gelirsen ticket'ı kapatıp yoluna devam eder senin hesabın da "30 Liraya Steam Hesabı" başlıklı bir sitede 30-50 liraya bir başkasına satarlar..

Alırsın, geçmiş olsun.. Hesap açmadan da desteğe yazılabiliyor diye biliyorum. Yardımcı oluyorlar genelde.

Ben de aynı şeyi yaşadım hesap adından desteke mail attım ancak 17 saat olmasına rağmen geri dönüş olmadı.

Hocam dün gece aynı sorunu yaşamıştım şu an hesabımı aldım umarım sizde alabilirsiniz.( sonradan konuya bakacak arkadaşlar için daha önce satın aldığım oyunların faturasını destek ekibine yolladım ve olayı açıkladım.)

Son düzenleme:
Arkadaşlar yan hesabımdan yazdığım ticketa 9 saat sonra cevap vermişler dün 11.45 de ve dün hesabı aldım konu kapanabilir böyle bir duruma düşen olursa tavsiyem farklı hesaptan şöyle bir destek talebi olustursun kategorisi farketmez ama düzgün kategoride açarsanız hızlı bakarlar

Ben şöyle açtım ticketi

Merhaba hesabımı caldirdim fakat hesabıma ait olan e-posta ve telefon numarasını değiştirdikleri için farklı hesaptan talep acmam gerekti bana şu epostadan ulaşabilirsiniz xxxxx@gmail.com

Hesabimin kullanıcı adı xxxxxxxx
Hesabimin ilk numarasi 5xxxxxzzzz
Hesabimin calinmadan önceki numarası 5xxxxxxx
Hesabimin ilk maili xxxxx@gmail.com
Hesabimin calindiktan onceki maili xxxxx@gmail.com
Hesabim da son kullanilan kartın son 4 hanesi xxxx MasterCard

Ben aynı böyle yazdım ve 9 saat sonra belirttiğim maile hesabimin şifresi gelmişti sizde böyle yapın arkadaşlar

Konu kapanabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı