Steam hesabım çalındı

Konuda hesabına ait "kullanıcı adını" da paylaşmışsın fakat bunu senden başka kimsenin görmemesi veya bilmemesi gerekiyor. Onu paylaşmakla doğru yapmamışsın. Kimse seni bu konuda uyarmamış, ben uyarayım dedim.
 
Bende de birkaç hafta önce çalınma olayı yaşadım. Steam desteğe hesabın kendi sahibi olduğumu kanıtlamak için kredi kartı bilgilerimi, telefon numarasını, son aldığım oyunlardan birisinin faturasını yolladım. 4 gün içinde hesabı geri alabildim. Ayrıca çalan kişi VAC ban yememesi için Steam VAC olan oyunlara girmeyi yasaklamıştı süreç boyunca.
 
Şurada harcadığınız vakti steam destek ile harcasanız daha hızlı sonuç almak ile birlikte hesabınızı da geri alırsınız :) Vac da çok yakışmış hesabınıza böyle devam edin.
Vac ban'ı varmış zaten hesabın hocam.
 
Aynısı benimde başıma geldi
Steam desteğe yazdığında yardımcı oluyorlar hesabın senin olduğunu kanıtlamak için daha önceden o hesapta harcama yaptığın kredi/banka kartı bilgilerini girdiğinde hesabın şifresini sıfırlayıp şifreyi sana mail yoluyla atıyorlar
 
Steam desteğe yaz dostum başka şansın yok, şanslısın ki Steam destek ekibi çok güzel çalışıyor büyük ihtimalle hesabını kurtarırsın canını sıkma.
 

Geri
Yukarı