Steam Hesabım Çalındı

Shaycrom

Decapat
Yer
Steam
Daha fazla  
Evet bu dönemlerde dikkatli olmak lazım ama gelen linke basıp şifremi girmem sonucu hesabımı çaldılar. Satın aldığım tek CS:GO ile Metro vardı ancak yine de nedensizce hesap gittiği için üzüldüm. Sizce hesabımı nasıl geri alabilirim? E-posta girmeye falan çalıştım ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet bu dönemlerde dikkatli olmak lazım ama gelen linke basıp şifremi girmem sonucu hesabımı çaldılar. Satın aldığım tek CS:GO ile Metro vardı ancak yine de nedensizce hesap gittiği için üzüldüm. Sizce hesabımı nasıl geri alabilirim? E-posta girmeye falan çalıştım ama olmadı.
Hemen steam destek ile iletişime geçin.
Aldığınız ilk oyun, aldığınız tarih , kart bilgileri gibi bilgileri atın.
Bu Steam çalınma mevzusunu forumda çok görmeye başladım, açık falan mı var? Tam da Cs 1.6 alacakken...
Açık yok sadece dalgınlıktan giden hesaplar var.Aynı benimki gibi.
Hemen steam destek ile iletişime geçin.
Aldığınız ilk oyun, aldığınız tarih , kart bilgileri gibi bilgileri atın.
Bu Steam çalınma mevzusunu forumda çok görmeye başladım, açık falan mı var? Tam da Cs 1.6 alacakken...
Açık yok sadece dalgınlıktan giden hesaplar var.Aynı benimki gibi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı