Çözüldü Steam hesabım çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha önce yaptığınız ödemelerin yöntemi, onay kodları vb. varsa onları da yazın desteğe.
Kullandığım ininal kartın bilgilerini yazdım (tam emin değilim 2-3 kere kart aldım belki steamde kullanmadığım karttır) ve baktım fakat CD key kod falan bulamadım. Sadece humble bundle dan aldığım oyunların ismini yazdım inşallah yeterli olur bakalım... YouTubeda bazı videolarda 1 günde döner Steam diyorlar.

21 saate yakın zaman oldu geri dönüş yapılmadı sizce bu normal bir durum mu ? CD key kod yazmadım . Yetersiz bulup bakmamış olabilirler mi ?
Arkadaşlar benim için zor olan bu süreçte bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim tam 1 gün geçtikten sonra hesabımı geri aldım.
Hesabı çalındıktan 5 dakika sonra kilitlediğim için galiba hiçbir değişiklik yok, oyunlardan Ban yememiş.😌

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-09-29-22-06-18-668_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-09-29-22-06-18-668_com.android.chrome.png
    115,4 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Reis fazla hırpalama kendini genelde haftasonu olduğunda hafta içinde bakıyorlar 1 günse o hafta için
Bende kaptrdım bir kez geri veriyorlar hesap şifresi guard filan silip

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı