Tufur
Decapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Discord kullanıyor musunuz diye sorma nedenim bu olay bağlantısını atmaktı. Ya bir sor niye yazmış vs diye mesajı silmişler Discord kullanıyor musunuz şeklinde sordum diye. Adamlar Discord virüsü yapmış ve şu bölümde yazan yeri kontrol ediniz antivirüs yakalanmıyordu.Laptop açıldığında CMD ekranı açılıyor
Laptopu her açtığımda CMD açılıyor ve kapatmam gerekiyor. Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı ne yapmalıyım?www.technopat.net
![]()
Discord kullanıyorum, benim de açılırken CMD komutlarının çalıştığı oluyoda hızlıca kapanıyor sonrasında, o yüzden doenerium var mı yok mu göremem.
Hesap senin sorumluluğunda belirli bir yerden RAT veya keyloger yediysen Steam hiçbir şey yapamaz zaten dava açsanda buna ilişkin kurallar var zaten Steam'in içinde.
İyide bilgisayarımı kapattığım saatte bu işi yapıyor ve keylogger olsa da Steam Guard ne işe yarıyor, ben hala nasıl dolandırıldığımı bile anlayamamış durumdayım.
Senin olayın bire bir aynısını yaşadım PC'yi formatladım maillerimi değiştirdim şifre değiştirmedim direkt yeni mailler açtım bende çözemedim bu olayı acaba Google uzaktan bağlantı ile mi bağlandılar PC'ye anlamadım.
CS:GO hesabım çalındı
Selam, ya ben anlam veremiyorum arkadaşlar kafayı yemek üzereyim biri beni bilgilendirsin. Gmail hesabımdaydı 2. adımlık doğrulama vs Google Authenticator vs her şeyim aktif. Dün mesaj geldi Google güvenliği uyarısı diye. Bu nasıl olabiliyor? Şu an Steam hesabıma girdim. Skinlerim vs satılmış. 2...www.technopat.net
CS:GO'ya para atmaya korkuyorum
CS:GO hesabım çalındı burada konu açmıştım. Envanterim çalınmıştı hiçbir yerden linke tıklamama rağmen. Steam Guard vs aktif olduğu halde ne onay geldi ne bir şey. Takas edip düşük fiyatlara satmış envanterimi. Format attım PC'ye, virüs taraması yaptm 2 gün boyunca Comodo, malware ile. Steam'den...www.technopat.net
Formatta attın değil mi, sonuçta virüs taramaları bir şey bulamıyor (Malwarebytes Driver Booster ve Lumion'dan bulduda bunlar bende uzun zamandır vardı). Parola yöneticisi kullanmaya geçim bari bu vesileyle.
Son düzenleme: