Steam hesabımın bütün bilgileri değiştirildi

Desteğe yazarsan çok iyi şekilde yardımcı oluyorlar Steam bu konuda çok iyi benim 1 sene önce hesabım çalınmıştı direkt bilgilerini eski haline getirip geri sunmuşlardı.
 
Aynı durumun bir benzeri başıma geldi. Ubisoft Hesabım çalındı. Çalan Ubisoft hesabımı-mailim dahil çalmış yada mail şifremi hatırlamıyor, olabilirim. Çalan Ubisoft şifremi değiştirmemiş, şüpe uyandırmamak için muhtemelen plati.ru gibi çalıntı hesap satan sitelerde online indirin , sonra şifresi değiştirmeden offline mod'da oynayım falan diyorlardır.

Para verip aldığım oyunlar Assassin's Creed:Brotherhood ve AC:Revolution Deluxe sürümleri, Driver: San Francisco işte benim için en önemli kısım Driver:San Francisco satıştan kalktığı ve cd-keyini satan bulamadığım için bu hesap önemliydi.

Ubisoft Canlı desteğe bağlandım. Söylenenleri yaptım. Steam hesabımdaki satın aldığım oyununun fatura ve cd-keylerini ilettim ve sorun çözüldü.

Yakın zamanda bir benzerini Playstation hesaplarımda başıma geldi. Bu sefer hesaplara girerken telefon doğrulama kodu geliyordu. Onları bile aşmayı başarmışlar...
 

Geri
Yukarı