Steam hesabına arkadaşa hediye gönderme limiti uygulanmış

k_carmZ

Kilopat
Katılım
31 Ekim 2016
Mesajlar
2.493
Çözümler
38
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Birkaç gün önce Steam'de bir arkadaşıma steam cüzdan bakiyemi kullanarak bir oyun hediye göndermeyi denedim ancak aşağıdaki uyarıyı veriyordu.

1711309623128.png


Bunun üzerine bende Steam desteğe ulaştım ve tarafıma böyle bir dönüt sağladılar.

Ekran görüntüsü 2024-03-24 224502.png


Benim sorum, böyle bir limit neden var? Steam cüzdan bakiyem haricinde başka bir ödeme yöntemi kullanırsam hediye gönderebilirmişim ama artık steam cüzdan bakiyeni kullanarak hediye gönderemezsin diyor.

Bu limitin bir süresi var mı acaba yoksa sonsuza kadar mı sürecek? Daha öncesinde arkadaşıma birkaç defa oyun hediye göndermiştim Steam cüzdan bakiyemi kullanarak.

Oyunun parasını elden alıyordum ve oyunu arkadaşın hesabına gönderiyordum. Destek ekibinin cevabında bu konu hakkında onlara ulaşırsam cevap verilmeden ticket kapatılacaktır yazıyor o yüzden buraya sormak istedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

1711309623128.png


Ekran görüntüsü 2024-03-24 224502.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal şartlarda bu kısıtlama hediye ile oyun satanlar için de kullanılan bir sistem. Geçenlerde bu kısıtlamayı ben yan hesabımda yaşamıştım. CS 2 hesabım farklı ve kasa satarak cüzdanda bir miktar bakiye biriktirdim. Ana hesabıma oyun almak istedim ve tam olarak sizin gibi kısıtlama yedim. Döndükleri mesaj dahil aynı geri dönüş yapıldı.
Tekrar desteğe yazarak derdimi tam olarak açıkladım. Kendi hesabıma oyun alacağımı ve satış olarak ticari bir amaç gütmediğimi anlattım. Kısıtlamayı sağ olsunlar kaldırdılar. Sizde bu şekilde derdinizi net, anlaşılır bil dil ile anlatırsanız belki kısıtlamayı kaldırırlar.
 

Geri
Yukarı