Steam Steam Hesabının Korunması Nasıl Sağlanır?

otukenyoluyokus

Zeptopat
Katılım
26 Şubat 2023
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Steam hesabım Rus birisi tarafından çalındı ama ben kredi kartım sayesinde hemen aldım. Benim merak ettiğim bu kişi galiba mailim sayesinde almış hesabı bunu nasıl yapabilir? Steam ve mailimle hiçbir siteye girmemiştim. Ve ayrıca adam sadece Dying Light'da hile ile oynamak için çalmış galiba onun yüzünden eski save gitti yeniden başladım, bunun bir daha olmaması için ne yapmam lazım? Teşekkürlerimle.

Steam hesabımın şifresini ve mailini değiştirmişti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam maalesef Mail'i alınca iş bitiyor bende zamaninda bir tactical hata yapip saçma sapan bir sitede Steam hesabina girmistim Mail'i aldilar oradan her seyi devre disi biraktilar sonra destekle geri aldim fakat sizin durum farkli. İllegal bir sitede hiç mail falan girdiniz mi? Mail'e ulasacaklari bir şey yapmissinizdir peki ne yapmam lazim derseniz iki asamali kimlik dogrulamayi etkinlestirin fakat dedigim gibi hesabi veya Mail'i alinca yapacak bir şey kalmiyordu en son.
 
Hesabınızı steam guard ile koruyabilirsiniz.

Hesabınızı steam guard ile koruyabirsiniz.
Telefonunuza steam mobil uygulamasını indirin. Sonra bilgisayarınızdan steam hesap detaylarına girin. İlk sayfada steam hesap güvenliği var. Altından steam guarda girin ve hesabınız için etkinleştirin.

Bu uygulama söyle çalışır. Bir yerde hesabınıza girerken şifreyi ve maili/kullanıcı adını/telefon numarsını girdikten sonra sizden bir kod ister. Telefondan her 30 saniyede değişsen bir koda steam mobil uygulamasından erişirsiniz. O kodu girersiniz ve ancak bu şekilde hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

Yani o koda ulaşamayan kimse hesabınıza giremez. Bilgiler işinize yaradıysa mesajı çözüm olarak seçebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı