Merhaba, bir Steam hesabım var ve şu ana kadar hiç çalınmadı(inşallah da çalınmaz).ama bir gün çalınırsa Steam desteğe başvuracağım ve hesabın benim olduğunu kanıtlamam için birkaç soru sorulacak diye tahmin ediyorum. Bu sorular neler?
Bunun yani sira (duruma göre) ilk kullanilan sifre, ilk e-posta, ilk etkinlestirilen CD anahtari bile sorulabiliyor.
Bu biraz da hesabin etkinlestirildigi tarihe ve hesap degerine bagli. Ben hesap ile alakali bir islem yapmak istedigim zaman ilk etkinlestirdigim anahtari istiyorlar. Destek talep numarasini kutudaki CD anahtarinin yanina yazip görsel atmam gerekiyor.
Herhangi bir steam alımına dair, hangi kartla ödediğinin bilgilerini paylaşırsan hesabını geri alabiliyorsun. CD KEY falan eskide kaldı. En basit yöntemi bu.
Herhangi bir steam alımına dair, hangi kartla ödediğinin bilgilerini paylaşırsan hesabını geri alabiliyorsun. CD KEY falan eskide kaldı. En basit yöntemi bu.
Technopat durum şoyle. 15 yıllik digit hesabımın 2003 yılında Steam tarafindan Half Life Platinum Pack hediye edilmış. Hesabımın benim olduğunu kanıtlamam için o CD Key'i benden istiyorlar.
www.technopat.net
Eski hesaplarda oyun anahtarini istiyorlar genelde. Bende de oldugu gibi.
Technopat durum şoyle. 15 yıllik digit hesabımın 2003 yılında Steam tarafindan Half Life Platinum Pack hediye edilmış. Hesabımın benim olduğunu kanıtlamam için o CD Key'i benden istiyorlar.
www.technopat.net
Eski hesaplarda oyun anahtarini istiyorlar genelde. Bende de oldugu gibi.