Steam Hesaplarının Çalınması

Beholster

Kilopat
Nedenini bilmiyorum fakat birçok arkadaşımdan bana ben zararlı bir sayfayım bana tıklama diye bağıran linkler geliyor ve şu an birçok kişi grupta çalınan hesapları geri almaya çalışıyor. Bu kişilerin belirli bir ortak noktası yok ama cidden hafife alınmayacak fazla kişinin çalındı ve bazı arkadaşlarım bana gelen hiçbir linke tıklama şunun hesabı çalınmış engellemeni öneririm gibi tavsiyeler geldi. Aynı durumdan muzdarip olan başka kişiler var mı? Normalde bu tarz bir olay patlak verse gündeme gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 Hafta önce benim de hesabım çalındı fakat 5-6 saat içinde Steam destek ekibiyle iletişime geçip hesabımı geri aldım. Türkçe olarak değil de İngilizce olarak atarsanız daha hızlı ilgileniyorlar bu da benden tavsiye olsun.

Evet ben de aynsını düşünüyorum fakat bu tür sitelere girdiğin gibi çalınmıyordur herhalde bir hesap yazmanı falan istiyordur şahsen konuşmadım ama yazacak kadar saf olduklarını sanmıyorum siteye girdiğiniz gibi çalınma gibi bir olay mümkün mü?

Evet ben de aynsını düşünüyorum fakat bu tür sitelere girdiğin gibi çalınmıyordur herhalde bir hesap yazmanı falan istiyordur şahsen konuşmadım ama yazacak kadar saf olduklarını sanmıyorum siteye girdiğiniz gibi çalınma gibi bir olay mümkün mü?
Chrome'la girilse ve verilere ulaşılsa belki de Steam kullanıcı adı ve şifresini de çalabilirler. Günümüzde bir bilgisayara virüs bulaştırmamak zor desem yeri :)

Hayır değil telefonunuza mesaj geliyor sanki siz Steam guardınızı yazıyorsunuz sanıyorsunuz halbuki sizin Steam guardınızı devre dışı bırakıyorlar ve o anda olayları anlıyorusnuz ve dünaynız başınıza yıkılıyor. Fakat trade ban yediğinden dolayı hesaptaki hiçbir skine veya cüzdandaki paraya bir şey olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı