Steam Idle Daddy ban sebebi midir?

Benimde TF2 itemlerimi(garip olanları) çarptılar geçen 8 ay içinde.Ama hiç üzülmedim yeniden alırım diye. Trade işiyle çok uğraşıyorum TF2 de.
Garip lakaplı iltemler zaten en pahalı lakap olmadığından çok kafaya takmaya değmez zaten. (En ucuz "klasik" lakabımıydı?)
 
Garip lakaplı iltemler zaten en pahalı lakap olmadığından çok kafaya takmaya değmez zaten. (En ucuz "klasik" lakabımıydı?)
Ucuzlar ile uğraşmıyorum sadece tek üzüldüğüm şey giden itemlerin birine sevdiğim kızın adını vermiştim. Aga be...
 
Ucuzlar ile uğraşmıyorum sadece tek üzüldüğüm şey giden itemlerin birine sevdiğim kızın adını vermiştim. Aga be...
Aga beeeeeee!!!

(Sigara emojisini bulamadım).
 
Yaklaşık 2 yıl önce, TF2 oynuyordum. Arkadan bir arkadaşlık daveti geldi. Kabul edincede bir link yolladı. Linkte; "Tebrikler! M4A4-HOWL Kazandınız! (Csgo nun pahalı skinlerinden ve o zamanlar csgo da oynardım) Bende çok masum ve bu konularda tecrübesiz biri olduğum için direk atladım sazan gibi. Hesabımı girdim. Ve girdiğim gibi parolamı ve e-postamı 2 saniyede değiştirdiler. Sonrasında ben baya bi üzüldüm "abooo elden gitti hesappp" gibisinden. Sonrasında saolsun Steam Destek sayesinde hesabı geri aldım. Ancak hesap banlı olarak geri geldi. Çünkü adam CSGO girip hile açmış(çalan adam) ve böylece ilk banımı böyle yedim. Ve o hesaba, onca harcadığım paraya veda ettim. Not: Hala giriyorum GMOD oynuyorum. 2.not : Şuan ki hesabım Altta linkini verdiğim yeni göz bebeğim
Bu yüzden tanımadığım kişilerin veya oyun sırasında tanışmadığım kimsenin isteğini kabul etmiyorum ve şunu şunu kazandınız gibisinden link atan kişileri direk engelliyorum. Ama bitmiyorlar 2 günde bir istek geliyor farklı farklı kişilerden.
 
Ben de her ayda kart kasardım ama saati bilmem 2haftada 330 üstü çıkmaması lazım 350+ saati üstü yaparsan belki. Youtubede bakayım dedim Hour boost açıkken cs go bazen vac hata alabiliyor ve çoğu kişi vac riskli var.
 
Hile nedir?
Kendine haksız avantaj sağlamak için uyguladığın metodların bütünüdür.
Sonuçta hile yapıyorsun, her an herşey olabilir...
 
Bu tür yazılımlara herhangi bir yaptırım olsaydı çoktan belli olurdu. Aynı Skin Changer gibi.

Oynayarak düşüreceğiniz kartları uğraşmadan alıyorsunuz. Herhangi bir oyunun dosyasına müdahale etmiyorsunuz.

Burada gelip de kimse size yasaklama vermez.

VAC sisteminin de nasıl çalıştığı ortada. Kaldı ki VAC koruması olmayan bir oyundan bile yasaklama alma şansınız sıfır.

Ve hayır, yasaklama alma riski yok. Bu kadar garanti konuşuyorum.
 

Geri
Yukarı