Steam mı Epic Games mi?

Selam, sizin en çok kullandığınız platform Steam mi, Epic Games mi? Ben Steam'ı seçerim çünkü içinde oyun almak dışında yapabileceğimiz bir sürü şey var ama Epic Games'i de kullanırım, Witcher'ı falan oradan aldım. Peki, sizce hangi platform daha iyi?

En uygun fiyata hangisi veriyorsa oradayım. Ama şu zamana kadar Epic'te aldığım hatalar vesaire biraz soğuttu. Steam daha iyi geliyor. Tabii ucuz oyun olursa Epic Games'te alırım yine de :D

Selam, sizin en çok kullandığınız platform Steam mi, Epic Games mi? Ben Steam'ı seçerim çünkü içinde oyun almak dışında yapabileceğimiz bir sürü şey var ama Epic Games'i de kullanırım, Witcher'ı falan oradan aldım. Peki, sizce hangi platform daha iyi?

Hangisi ucuz ise o 🙂

Epic oyuncuları memnun etme konusunda daha anlayışlı ve cömert. Örnek vermem gerekirse steamde $20 olan oyunu Epic Games'ten indirmsiz ₺200'e satın aldım.

Hangi oyun hangi platform'da daha ucuzsa oradan alırım, farketmez yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı