Steam sepetim nasıl?

Hocam oyun çok sık güncelleme alıyor, birinci oyunda çok uzun süre güncelleme aldı hala alıyor mu bilmiyorum ancak Dying Light 2'de uzun bir süre güncelleme alıcağı kesin oyundaki buglar muhtemelen düzeltilecektir.

Hocam çok düşündüm şahsen ama ben almadım, tabii oyun bayağı uzun saat götürebilir gibi o yüzden mantıklı denilebilir ama hikayesi de çok iyi değil diye duydum.

Sepet gayet iyi Uncharted GoW RDR2 Hogwarts bunlar güz DL1 de güzel ama inan bana DL2 gerek yok DL1 daha iyi DL2 çok parkour içeriyor o kadar tek ben Full parkour yapacağım dersen al ayrıca Undertale de güzel keşke bende alabilsemde belirli bütçe ayırdım indirim için o kadarı aşıyor.

Hocam oyunu bitirdim ve fulledim bir tane göze batan bug ile karşılaşmadım..
Hocam arkadaş daha dün parkur yaparken tonlarca hoş olmayan şey söyledi ben de çok kısa da olsa bir deneme şansı elde ettim ve ne diyeyim buglar var, düzeltilmeyecek değiller ama bence hikayesi kötüydü. Şahsen o kadar parayı harcayacaksam oyunun iyi olması ve fiyatı kadar da oynanış süresi bekliyorum, sabır varsa elbet beklenir ama ben genelde hikayeye bakarım. Birinci oyun bana gayet yeterli geldi, oyunun sevdalısıysa tabii almalı sonuçta sevdiği türden bir oyundur.

Elden Ring, Hogwarts Legacy'e göre 1000 kat daha iyi. Ne kadar Harrey potter fanı olsanız bile Elden Ring almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı