Steam tam olarak bitti

Adsız.jpg

Steamdaki pazar sistemi ve topluluk sisteminin üstüne koyacaklarını pek sanmıyorum.
Steam bitsin Epic gitsin size ne arkadaşlar oyununuza bakın geçin. Uplayde daha mı ucuz oradan alın Gamepass'e üye olun vesaire. birilerini zengin etmek için boşa para harcamayın, demek istediğim onlar bize hizmet etmeli yani çok fanboyluk yapmayın. Epic games anca Steam'ın alternatifi olabilir Uplay Origin gibi ve Çinlilere asla fazla güvenmeyin derim.

Açıkçası ben oyun alırken Steam'den alıyorum. Neden mi? Kaç saat oynadığımı görebiliyorum mesela. Shift + Tab diye birşey var. Oyun hediye edebiliyorum. Bunların hiç biri daha Epic'de yok. Nasıl bitecek? Zatan 8-10 liraya verilen Rocket League'i vermiş. Eee?

• Profil yok.
  • Kütüphane yok desek yeridir.
  • Topluluk pazarı yok.
  • Atölye yok.
  • Aktiviteler yok.
  • Derli toplu bir mağazası yok.
Nasıl geçecek? 60 Liralık kupon olmadığında Epic'de kaç kişi para harcıyor? Bedava oyun dağıtımında sıkıntı yaşadığında her türlü hakareti eden beleşçiler ile mi geçecek?

Ne Steam biter Ne de Epic. 50-ye yakın oyunum Steam de var, bir o kadar da Epic de var. Nerden uygun olursa oyunlarımı ordan alırım. Hatta GOG sağolsun oyunlarımın hepsini, sayesinde tek bir yerden başlata biliyorum.
lllllllllllllllllll.jpg

Merhaba, görüşünüze saygı duyuyorum elbette. :) Ben bittiğini düşünmüyorum ama piyasadaki payı azalmış olabilir.

Dijital oyun platformu tercihi, kişinin amaçlarına göre değişir. Mesela benim için Steam'de olan özelliklerin bir önemi yok. Oyunlara yorum yapmayı, atolyeyi, topluluk pazarını önemsemiyorum. O yüzden bakarım tüm platformlara, hangisinde uygunsa oradan alırım.

Hocam Epic Games beleş oyun veriyor ama millet beleş oyunları alıp çıkıyor neden mi? Rezalet bir platform da ondan.
Ayrıca Rocket zaten birkaç ay içinde bedava olucak.
Steam'de profil sistemi Epic'e tek atar.
Steam hem oyun hem de sosyal platform olarak kullanılabiliyor en büyük artısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı