Steam tam olarak bitti

Şirketlerde şöyle bir taktik vardır, 2 büyük platform arasında rekabet olduğunda platformlar kendilerine üye katmak için bu tür avanslar verirler. En büyük örneklerinden biri Twitch ve diğer yayın platformları arasında. Gördüğünüz gibi geçen günlerde Amazon Prime ile birlikte herkes abone olmaya başladı ve siz abone olduğunuz kişiye ilk ay para ödemiyorsunuz ikinci ay ve devamında 8TL karşılığında devam ettiriyorsunuz fakat abone olduğunuz yayıncıya 2.5$ gidiyor. Bu durumda ortalama 12TL zarar ediyor her abone başına Amazon, bu adamlar salak değil sadece üye çekiyorlar.

Epic Games arayüzünü optimize etmediği sürece hiçbir zaman steam ile yarışacak düzeye gelemeyecek, isterse bedava uzay mekiği dağıtsın. Şahsen ben epic games in launcher'ına bağlı oyunları katiyen oynamıyorum. Çünkü oyun deneyiminizin içine eden bir arayüzü var.

Ya bir 10 yıllık oyunu beleş yaptı diye hemen sattınız. Ne kadar beleşçi insanlar varmış. Steam'in battığı falan yok. Element uydurmayın. 2 tane beleş oyun verdi diye, yılların oyun servisine bir şey olmaz. Epic Steam'ın anca arkadan pisliğini temizler. Epic sadece geçici bir olay. Beleş oyun dağıtarak beleşçileri kendine çekti. Onun dışında durum belli zaten😎 Steam kral, Steam'ın karşına şu an için rakip göremiyorum ben.

19:59:59: Abi Epic ne ya çöp. Steam adamdır, kraldır.
20:00:00: Abi Epic adamdır. GTA 5 beleş verdi. Steam çöp.

2013 yılında çıkan GTA'yı, aktifliğini kaybetmiş oyunları bedava yaparak ülkemizin sempatisini kazanmayı başarmıştır.

Şu aralar bedava yapılan oyunların kaçını biliyorsunuz? Sadece 1 ay güzel oyunlar verdi 1 hafta ölmüş oyun olan ama benim istediğim Killing Floor 2 verdi. (Almadım)

Steam candır. Steam'ı koruyun. Steam'ı sevin. Kuru sabit tutması yeterli sadece.

Level sistemini getirecek kadar düşmüş kendi yaptığı CS:GO, Team fortrees 2 bu tür oyunlara tecavüz etmiş kişiyi nasıl sevebilirim açıklar mısın bana?
Bunu söylemek "abi Intel battı yakında fabrika kapatırlar" demek gibi bir şey. Bir firma kolay kolay batmaz hele adını bulunduğu piyasaya kazındırdıysa.

Ayrıca Steam'in elinde çok iyi kozlar var. Çıkarsın Half-Life 3'ü Epic Store'u unutur millet.

Kanka adamlar en iyi en baba oyununu güncellemekten aciz HL3 rüyamız da çıkar ama Steam batar mı batmaz mı belki batar diyorum oda Steam kendi topuğuna sıkarsa.

Her şeyi geçtim Epic Games'in masaüstü uygulaması bu işe yeni başlamış birkaç aylık yazılımcının yapmış olduğu bir uygulama gibi. Kesinlikle çok daha geliştirilmlesi gerekiyor. Epic Games'in şu anda Steam'la başedebileceği tek konu ücretsiz oyun dağıtımı. Onuda sağ olsun yapıyor zaten. Umarım Steam ile rekabet edebilme seviyesine gelirde iki platformdanda faydalanırız. Rekabet her zaman için iyidir.

Level sistemini getirecek kadar düşmüş kendi yaptığı CS:GO, Team fortrees 2 bu tür oyunlara tecavüz etmiş kişiyi nasıl sevebilirim açıklar mısın bana?

Kanka adamlar en iyi en baba oyununu güncellemekten aciz HL3 rüyamız da çıkar ama Steam batar mı batmaz mı belki batar diyorum oda Steam kendi topuğuna sıkarsa.
Level sistemi dediğimiz oyun için olan mı, yoksa hesabımız için mi? İki türlü de fark etmiyor ama level kasmak zorunda değilsiniz? takas yapıp para kazanmaya çalışan insanlar için levelin yüksek olması güvenilir olduğunu belirtir. Bu herkes tarafından bilinir. CS GO ve TF2 oyunlarını oynamak zorunda da değilsiniz? Ben Valve için değil, Steam için konuştum zaten. Diğer yandan Valve dünyanın en başarılı şirketlerden birisi zaten. Yaptıkları her yapım oyun dünyasını değiştiriyor. Half life alyx'ten sonra Indıe yapımcılar VR oyunlar yapmaya başladı. Yani oyun güncellemiyorlar diye aciz mi oluyorlar? her şeyi geçtim TF2 ve CS GO kaç yıllık oyunlar haberiniz var mı? Bu yazıyı yazıyorsanız zaten ne kadar başarılı oyun olduklarını kabul etmişsiniz demektir. TR dahil dünyada günde 100k kişi GTA V oynuyor. 100k. Steam: Game and Player Statistics

Ama yılların oyunu CS GO hala en tepede. Valve ve kurduğu Steam platformu biz oyuncular için gelmiş geçmiş en iyi olaydır. TR fiyatlandırması sayesinde (EA, Ubisoft hariç) oyunları makul fiyatlara alabiliyoruz. Tabi biz beleşi severiz, o yüzden her hafta bedava olan kimsenin oynamadığı oyunları alıp Epic games iyidir moruk eğeğğeğ demeye devam edelim.

Epic games, Origin, Uplay olması kötü bir şey değil, rekabet iyidir. Günün sonunda bize yansır, iyi anlamda. Fakat tecavüz güncelleme falan.. Eskimedi mi artık ya? Statrak pantolon falan mı istiyorsun :D
İyi forumlar.

Level sistemi dediğimiz oyun için olan mı, yoksa hesabımız için mi? İki türlü de fark etmiyor ama level kasmak zorunda değilsiniz? takas yapıp para kazanmaya çalışan insanlar için levelin yüksek olması güvenilir olduğunu belirtir. Bu herkes tarafından bilinir. CS GO ve TF2 oyunlarını oynamak zorunda da değilsiniz? Ben Valve için değil, Steam için konuştum zaten. Diğer yandan Valve dünyanın en başarılı şirketlerden birisi zaten. Yaptıkları her yapım oyun dünyasını değiştiriyor. Half life alyx'ten sonra Indıe yapımcılar VR oyunlar yapmaya başladı. Yani oyun güncellemiyorlar diye aciz mi oluyorlar? her şeyi geçtim TF2 ve CS GO kaç yıllık oyunlar haberiniz var mı? Bu yazıyı yazıyorsanız zaten ne kadar başarılı oyun olduklarını kabul etmişsiniz demektir. TR dahil dünyada günde 100k kişi GTA V oynuyor. 100k. Steam: Game and Player Statistics

Ama yılların oyunu CS GO hala en tepede. Valve ve kurduğu Steam platformu biz oyuncular için gelmiş geçmiş en iyi olaydır. TR fiyatlandırması sayesinde (EA, Ubisoft hariç) oyunları makul fiyatlara alabiliyoruz. Tabi biz beleşi severiz, o yüzden her hafta bedava olan kimsenin oynamadığı oyunları alıp Epic games iyidir moruk eğeğğeğ demeye devam edelim.

Epic games, Origin, Uplay olması kötü bir şey değil, rekabet iyidir. Günün sonunda bize yansır, iyi anlamda. Fakat tecavüz güncelleme falan.. Eskimedi mi artık ya? Statrak pantolon falan mı istiyorsun :D
İyi forumlar.
Monolova: The Yargı Machine...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı