Bedava skin icin bir yere kayit oldunuz mu? Kayit olmadiysaniz dolandiricilik yaptiniz mi? Bosu bosuna trade bani atmazlar.Bu oyun böyledir, adam gibi duranlara ban atar hile kullananlar keyifle oynar . Hesabıma bir şey olmasın da csgo umurumda değil. 1 kere bile sövmemisimdir chatte
adam gibi duranlara ban atar
abi hayır diyorum ya dolandırıcılık nedir 1 kuruş bile almamışımdır o sitelerdenBedava skin icin bir yere kayit oldunuz mu? Kayit olmadiysaniz dolandiricilik yaptiniz mi? Bosu bosuna trade bani atmazlar.
Aynen, kesin kuzeniniz girmistir. Bir seyler yaptiniz yoksa bosu bosuna size takas bani atip CS:GO'dan yasaklamazlar.ya sanırım şey olmuştu bu hesabımı bi kaç kere kuzenim kullanmıştı o da bynogameden oturum açmıştı herhalde bir kere de csgo polygona ben girdim ama hiç bi şey almadım ben kuzenim de 5 yıl önce girmişti
tamam sampiyon bilgi sahibi olmadıgın seylerde kendinden emin konusmaAynen, kesin kuzeniniz girmistir. Bir seyler yaptiniz yoksa bosu bosuna size takas bani atip CS:GO'dan yasaklamazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.