Steam ve Epic Games farkları nelerdir?

Kart düşmeyen ve Online olmayan oyunlar için nerede ucuz ise oradan alın. Detroit oyununu Epic'ten alabilirsin.
 
Hmm, teşekkür ederim cevaplarınız için. Yani mesela Detroit; Steam üzerinde 142 TL, Epic'te 99 TL. Epic'ten alsam 43 TL kazanıyorum, peki ne kaybediyorum?
Detroit şuan Epic kuponuyla beraber 40 lira. 1 hafta süre var. Steam'de normal fiyatı 142 lira ancak indirimde 90 lara kadar düşüyor. Şuan Detroit'i Epic'ten almak daha mantıklı.
 
Kısacası; ücret 10-20 TL'den fazla değilse Steam'den al, fazlaysa Epic'ten. Böyle anladım doğru mudur? Kusura bakmayın, çok yabancı olduğum için pek algılayamıyorum, konsolda al-indir-oyna mantığı sadece benim için. Teşekkür ederim.
 
Steam bu uygulamaların kaptanı çok iyi ve ünlü ama Epic Games'de bayağı iyi adamlar GTA 5'i beleş verdiler, Among Us'ı beleş verdiler. Kısaca Steam daha kaliteli ama Epic'de çöp değil.
 
Epic son zamanlarda mı çıktı? Eski oyunlar hakkında bir bilginiz yok sanırım. Birçok eski oyunun öncüsü Epic Games oldu. Sadece dava olaylarından dolayı sesini çok duyuramadı o sıralar.
Epic Games store son zamanlarda çıktı. Yoksa kendisi daha önceden vardı zaten biliyorum.
 
Amacın oyun almak ise Epic Games ama amacın oyun alıp onu seni takip eden arkadaşlarına göstermek ve profilinde takipçin olmasıysa Steam. Bu çatışmaları çıkaranlar her şeyin b... çıkaranlardır. Nerde ucuzsa ordan alırım. Epic Games' in tek eksiği yorum yapamamak profil falan değil profil olursa zaten Steam' in kopyası olur.
 

Geri
Yukarı