Steam ve haksız banları

mustafa kkkkk

Centipat
Geçen hafta altını çizerek söylüyorum hile yapmadığım halde CS:GO'dan ban yedim. Ben de bunun üzerine Steam destek ile iletişime geçtim fakat hiçbir şey yapmıyorlar. Gidin oyunumu izleyin hile yapmadığımı göreceksiniz falan diyorum aynı şeyleri söyleyip beni geçiştiriyorlar. Sonra dün yazdım bu sefer de beni engellemişler 13 Ekim'e kadar yazı yazamazmışım. Fakat bugün ayın 15'i ve ben hala yazamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta altını çizerek söylüyorum hile yapmadığım halde CS:GO'dan ban yedim. Ben de bunun üzerine Steam destek ile iletişime geçtim fakat hiçbir şey yapmıyorlar. Gidin oyunumu izleyin hile yapmadığımı göreceksiniz falan diyorum aynı şeyleri söyleyip beni geçiştiriyorlar. Sonra dün yazdım bu sefer de beni engellemişler 13 Ekim'e kadar yazı yazamazmışım. Fakat bugün ayın 15'i ve ben hala yazamıyorum.

Ya takım içi çok hakaret içerikli konuşup kendi takımından birini vuruyorsun ya da hilesin bu kadar basit.

Artı -3 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı