Steam vs Epic Games

Steam vs Epic Games

• Steam

Oy: 63 70,8%
  • Epic Games

Oy: 14 15,7%
  • Bilemiyorum

Oy: 12 13,5%

• Oy verenlerin toplamı
    89
Epic Steam'i yenmeye çalışıyor ama Steam gibi köklü ve sağlam bir platformu yenebileceklerini hiç sanmıyorum. Ayrıca topluluk olarak Steam'de yapabileceklerinizin sınırı yok.

Epic istediği kadar indirim yapsın Steam pazar sistemi olsun diğer sistemleri olsun, Half-Life 3 çıkma ihtimali olsun daha önde:D

2-3 adam akıllı bedava oyun vermesi Steam ile yarışabileceği anlamına gelmiyor Epic Games'in. Steam oyunculara forum gibi bir alan sunuyor sorularını sorabilecekleri, atölye desteği sunuyor oyunlara kolayca mod yüklenebilmesi için, ayrıca Epic Games'in sahip olduğu oyun kütüphanesi Steam ile yarışamaz bile. Apayrı bir dünya Steam.

Daha dün format attıktan sonra, Steam’de bulunan bütün oyunlar ek bir işleme gerek kalmadan tekrardan masaüstüne kuruldu. Ama epic’in bırak oyunlarını, launcher’ı bile açılmadı. Fiyat olarak epic, launcher olarak net Steam. Epic’in launcher’ına, launcher demekten bile hicap duyarım.

Epic fazla kastırıyor ve arkadaşlık ve menü olayı hoşuma gitmiyor Steam'de bunlar var ve daha iyi Epic'i sadece beleş oyunlar için kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı