Steam vs Epic Games

Epic store arayüzü aşırı berbat , aşırı ağır ve birçok sıkıntısı var. Örneğin epic gamesten dün oyun indirdim ekran kapatmayı 1 dk diye ayarladım (laptop) fakat epic sağolsun ekran hiç kapanmadı en sonunda bir şekilde farklı ayarla kapatabildim . Onun dışında sürüm değiştirme olayı zayıf vs. diye uzar gider . Steame yetişmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Yine de umarım gelişir ve biraz da olsa Steam ile rekabet eder . Rekabet iyidir . Epic Her ne kadar kötü olsa da 98 tl vermek yerine steam de 1000 tl vermek biraz saçma.

Az önce bazı konulara baktım öylesine. Öyle göz atmayı seviyorum da, mesela bazıları var RDR2'ye 98 lira yerine Steam diye 1000 küsur para akıtıyor. Bunun sebebi ne? Ve merak ediyorum sizin tutumunuz nedir?

Launcher konusunda bir değerlendirme yapmak gerekirse Steam açık ara farkla önde kazanır yarışmayı ama fiyatları ele alırsak işte işin cıvıdığı yer orası Steam'e zam geliyorsa Epic'ten almak en uygunu olur genelde ucuz olduğunda dolayı tercih edilebilir biz Türk oyuncular tarafından.

Steam'den almak benim için önceliktir. Ama asla vermeyeceğim bir fiyatı Epic Games daha ucuza sunuyorsa Epic Games'ten almak daha mantıklı benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı