Steam vs Epic Games

Tarafını Seç

• Oy verenlerin toplamı
    124
Aslında bu durumda taraf tutmamak lazım. Kim daha avantajlı oyun verirse onu kullanırım 10 sene hizmet vermiş de Steam'a ihanet etmeyin bilmem ne de ben müşteriyim neden duygusal yaklaşayım ki?

Tabiki de Steam'ın kullanıcı kilitlesi, toplumu, atölye içeriği, mağazadaki zenginliği sayarsak ‘’üç beş fazla olsun Steam olsun’’ da diyebilir, tercih edilebilir bu avantajlardan dolayı.

Amma velakin ben bu avantajları çok fazla kullanmıyorum oyunumu oynar geçerim diyen adam Epic gameside tercih edebilir.

Velhasıl kendi adıma Epic Games'i tercih ederim sonuçta müşteriyim ve Epic Games yeri geliyor bedava, yeri geliyor müthiş indirimler sunuyor.

Artık şunları karsilastirmayin. Epic Games 30 senedir oyun motoru geliştiren bir firmaydı, 2 sene önce oyun mağazası açtı. Steam ise 20 yıldır oyun mağazası işinde. Ona bakılırsa Steam mağaza tarafında iyi de olsa oyun motoru tarafında yanına yaklaşamaz. Lütfen düşünün, adamlar mağaza işinde daha yeni. Artık karsilastirmayin.

Eğer karşılaştırma yapacaksanız Epic Games Store vs Steam deyinki dogru karşılaştırma yapın.

Beleş oyunları geçiyorum. Epic'in tek sevdiğim yanı 60 TL'lik kuponu. Onun dışında pek sevdiğim söylenemez. Tekelcilik oynamaları hoşuma gitmiyor. Diğer tarafta Steam var. Herkesin malumu zaten.
Artık şunları karsilastirmayin. Epic Games 30 senedir oyun motoru geliştiren bir firmaydı, 2 sene önce oyun mağazası açtı. Steam ise 20 yıldır oyun mağazası işinde. Ona bakılırsa Steam mağaza tarafında iyi de olsa oyun motoru tarafında yanına yaklaşamaz. Lütfen düşünün, adamlar mağaza işinde daha yeni. Artık karsilastirmayin.

Eğer karşılaştırma yapacaksanız Epic Games Store vs Steam deyinki dogru karşılaştırma yapın.

Steam'i uzun zamandır kullanıyorum, bir süredir Epic Games'de kullanıyorum, tabi uygulamasının daha çok geliştirilmesi lazım. Bence taraf seçmek yerine, hangisi daha fırsat sunuyorsa ona yönelmek lazım, çünkü rekabetin artması kullanıcıların lehine bir durum. Ayrıca Xbox Pc'de kullanıyorum, uygulama ve içerik yönünden çok zengin olmasa da "game pass " sisteminin diğer platformlara da gelmesini isterim, aylık düşük bir abonelik ücreti karşılığında birçok oyuna erişim hakkı olması güzel bir durum bence.

Belki Half-Life'ı Valve yani Steam değil de Epic yapmış olsaydı şu anda tam tersi durum olurdu. Hayırlısı bakalım :)

O doğru işte. Adamlar biliyor, bu oyunun bekleyeni çok. Peki ne yapıyorlar? VR. VR Destekli olsa tamam, ama Sadece VR nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı