Şimdi hatırladım tamam. Bende nerden geliyor diyorum yapımcısı onlar. Gears Of War aldım yıl olmuştur daha fırsat gelmedi yüklemeye. Gears Of War 4. 
Belki Half Life'ı Valve yani Steam değil de Epic yapmış olsaydı şu anda tam tersi durum olurdu. Hayırlısı bakalımŞimdi hatırladım tamam. Bende nerden geliyor diyorum yapımcısı onlar.
Hatta çok eskilerden Unreal Tournament diye bir oyun vardı 99 yada 98 tam hatırlamıyorum. Muhakkak Internet kafede oynamışşındır yaşın el veriyorsa. O oyun da Epic Games yapımıŞimdi hatırladım tamam. Bende nerden geliyor diyorum yapımcısı onlar. Gears Of War aldım yıl olmuştur daha fırsat gelmedi yüklemeye. Gears Of War 4.![]()
Teknoloji demosu FPS'ti zaten. O oyunu özel kılan şey Unreal Engine oyun motorunun tanıtıldığı ilk oyun olması. Oyuna da motorun adını verdiler. Hatta hala Unreal Engine'ın sahibi Epic diye biliyorum.Evet hatırladım evde oynadım galiba baya eski. Ama beğenmemiştim oyunu.![]()
Steam'ın rakibi olacak tek firma şuan Epic. Ney olacak başka Origin mi Uplay mi ?Epic Games şu an daha tam Steam'in rakibi değil. Steam koskoca platform. Oyun denince akla ilk Steam gelir zaten.
Bu arada şeker gibi adamsın reis. Yorumların huzur içeriyorMotor ordan geliyor hatırladım onu. Baya köklüymüş bunlarda.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.