Aga yüzlerce diyorum 20 tanede çıkma ihtimali çok düşük.
E bende de 10 TL vardı mesela 15 krlik itemler var dandikte olsa onlardan çıkar mı?
Aga yüzlerce diyorum 20 tanede çıkma ihtimali çok düşük.
En kötü ak47 safari ağı olmalı bence. Çok düşük fiyatlı olanlara sticker takan olacağını sanmıyorum.E bende de 10 TL vardı mesela 15 krlik itemler var dandikte olsa onlardan çıkar mı?
Almadıysan zup oyunlarının indirime girmesini bekle. 15 - 20 kuruş kâr ettiriyor ama almadan önce topluluk pazarından kartlarının değerini kontrol et.Tamam şimdi hepsini satıyorum 1 kr zararla10 TL olacak 10 TL ile ne alıp satayım.
Çıkartma: Poorly drawn ıdf çıkartması geldi ak ta Safari ağı diye bir skin aldım 1.87 TL'ye ne yapabilirim şimdi.
Eki Görüntüle 932538
İnşallah bundan bahsediyorsundur. Bana çıksa uçardım mutluluktan.
0,20 dolara 8 satış var bence 0,21 dolar olarak koy biraz geç satılabilir ama illa ki satılacakYok maalesef Steam Community Market :: Listings for Sticker | Poorly Drawn IDF
Bundan çıktı şimdi bunu ne kadara satışa koyayım.
0,20 dolara 8 satış var bence 0,21 dolar olarak koy biraz geç satılabilir ama illa ki satılacak.
Ben sadece çıkartma için dedim o fiyatı silahtan çıkarıp satma yok mu? Ben vardı diye hatırlıyorum. Silahı da ayrı satarsın. CS'yi aylar önce bıraktım o yüzden çoğu şeyi hatırlamıyorum.Ama silahı 1.80 TL'ye aldım zarar ederim skini silahtan çıkarıpmı satacağım öyleyse nasıl çıkarılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.