Steam'de 600₺ dolandırıldım

• Konuyu başlatan skyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 266
  • Görüntüleme 14.560
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek yapabileceğin şey onu raporlamak, onun dışında yapılabilecek hiçbir şey yok. Eskiden Valve dolandırılanlara tek sefer olacak şekilde doladırıldığı eşyayı geri veriyordu, ama şu an kurallar katı, böyle bir şeyin imkanı yok. Keşke takas yasağının bitmesini bekleyip aynı anda takas etseydin. Ama sen göz göre göre kendini dolandırmışsın.
Hocam takas banı zaten bitti, bende olan 2600₺'lik bıçak ile 2000₺'lik bıçağı değiştik.

Hocam takas banı zaten bitti, bende olan 2600₺'lik bıçak ile 2000₺'lik bıçağı değiştik.
Steamdan başka hesap açın. Arkadaş ekleyin. CS girelim mi diye sor. CS oynarken mikrofondan neden dolandırdın lan beni diye bağır. Korkabilir.

Pardon, yanlış okumuşum. Sanal arkadaşa hiçbir şekilde güven olmaz hocam. Böyle olacağı çok belliymiş, kendi isteğinle takası gerçekleştirmişsin sonuçta, yapacak bir şey yok.

Bir çok platformdan ekliyse elbet bir açığı vardır veya konumunu biliyorsunuzdur. Atacağı görsellerden bile konumuna genel olarak ulaşabilirsiniz. Yapay bir Mahkeme Tebligat kağıdı hazırlayıp gönderebilirsiniz. Anında eli ayağına dolaşacaktır zaten.

Sağına soluna küçük bir şekilde 'sahtedir' yazarsanız yararınıza olacaktır. Belge de sahtecelikten gitmeyin.

Bıçağınız neydi ve aldığınız bıçak ne merak ettim de :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı