Hocam satılabiliyor, ben de sattım. Oyun olarak konu sahibine önerebileceğim 3 oyun var, yalnız rozet işledikten sonra arka planın çıkıp çıkmaması tamamen şans işi. Oyunlar: Puzzle Poker, Beats Fever ve Akihabara - Feel the Rhythm. Pahalı olan arka planların nadirlik değeri common yani sıradan olarak geçiyor, fakat para etmeyen arka planların çıkması da yüksek bir ihtimal. Bu konu hakkında forumda bir arkadaş detaylı bir konu açmıştı. Kendi deneyimimle söylüyorum, en fazla şans oranı sanırım Beats Fever ve Akihabara - Feel the Rhythm oyunlarında bulunuyor. Arka planları da ekliyorum buraya:Hayır. Cevhere dönüştürülebiliyor. Doğrudan satılmıyor.
İsterseniz satın alabilirsiniz, isterseniz Idle Master ile düşürebilirsiniz. İsterseniz de oynayarak.Bu rozetleri nasıl alabilirim ben, şansımı denemek istiyorum da. Oyunu az önce satın aldım, illa oynayıp mı düşürmem lazım, satın alabiliyor muyum yoksa?
Idle Master yasak değilse oradan yapayım.İsterseniz satın alabilirsiniz, isterseniz Idle Master ile düşürebilirsiniz. İsterseniz de oynayarak.
Yasak değil. Birçok kez kullandım. İsterseniz ArchiSteamFarm'a da göz gezdirebilirsiniz.Idle Master yasak değilse oradan yapayım.
Yasak değil rahatça kullanabilirsin. Oynamak istemediğim ama kart düşürme hakkı olan oyunları ben öyle düşürüyorum.Idle Master yasak değilse oradan yapayım.
Yasak değil. Birçok kez kullandım. İsterseniz ArchiSteamFarm'a da göz gezdirebilirsiniz.
Öyleyse ben de deneyeyim bir şansımı. Yardımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum dostlar.Yasak değil rahatça kullanabilirsin. Oynamak istemediğim ama kart düşürme hakkı olan oyunları ben öyle düşürüyorum.
Özür dilediğinizi sonradan gördüm. Önceki ifadelerimi geri almaya üşendim doğrusu.@DoctorCaptainR @217099 geçmiş olsun rahatsızlığınız neydi? Arkadaşlar tamam yanlış bilgi verdim özür dilerim de burada bir kasıt yok ki? İfade sistemini sabote etmeyin. Özür diledim kapandı gitti![]()
![]()
![]()
1.si yanlış bilgi verdiğim mesajların üzerini çizdimÖzür dilediğinizi sonradan gördüm. Önceki ifadelerimi geri almaya üşendim doğrusu.
Yanlış bilgiler de rahatsız ediciydi. Üstüne üstlük yanlış diye üstüne basılmasına rağmen sizin diretmeniz.1.si yanlış bilgi verdiğim mesajların üzerini çizdim
2.si özür mesajına da aynı tepkiyi göstermişsiniz.
Rahatsız edici.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.