Çözüldü Steam'de kâr ettiren rozet önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AkınTR

Centipat
Başlıkta da belirttiğim gibi, rozet işledikten sonra gelen arka planı satarak kâr etmek istiyorum. Steam bakiyesi olarak tek bildiğim Zup serisi var.

Son düzenleme:
Çözüm
Hayır. Cevhere dönüştürülebiliyor. Doğrudan satılmıyor.
Hocam satılabiliyor, ben de sattım. Oyun olarak konu sahibine önerebileceğim 3 oyun var, yalnız rozet işledikten sonra arka planın çıkıp çıkmaması tamamen şans işi. Oyunlar: Puzzle Poker, Beats Fever ve Akihabara - Feel the Rhythm. Pahalı olan arka planların nadirlik değeri common yani sıradan olarak geçiyor, fakat para etmeyen arka planların çıkması da yüksek bir ihtimal. Bu konu hakkında forumda bir arkadaş detaylı bir konu açmıştı. Kendi deneyimimle söylüyorum, en fazla şans oranı sanırım Beats Fever ve Akihabara - Feel the Rhythm oyunlarında bulunuyor. Arka planları da ekliyorum buraya:

1626113074304.png

1626113092443.png

1626113127948.png
Bu rozetleri nasıl alabilirim ben, şansımı denemek istiyorum da. Oyunu az önce satın aldım, illa oynayıp mı düşürmem lazım, satın alabiliyor muyum yoksa?
İsterseniz satın alabilirsiniz, isterseniz Idle Master ile düşürebilirsiniz. İsterseniz de oynayarak.
Düşen kartlarla işliyorsunuz rozeti.

4. işleme sonrası 1 haftada aşırı değer kaybetmezse 12 TL yatırıp 15 TL elde ediyorum.

@DoctorCaptainR @217099 geçmiş olsun rahatsızlığınız neydi? Arkadaşlar tamam yanlış bilgi verdim özür dilerim de burada bir kasıt yok ki? İfade sistemini sabote etmeyin. Özür diledim kapandı gitti 😡 😡 😡

Artı -2 Eksi
@DoctorCaptainR @217099 geçmiş olsun rahatsızlığınız neydi? Arkadaşlar tamam yanlış bilgi verdim özür dilerim de burada bir kasıt yok ki? İfade sistemini sabote etmeyin. Özür diledim kapandı gitti 😡 😡 😡
Özür dilediğinizi sonradan gördüm. Önceki ifadelerimi geri almaya üşendim doğrusu.

Özür dilediğinizi sonradan gördüm. Önceki ifadelerimi geri almaya üşendim doğrusu.
1.si yanlış bilgi verdiğim mesajların üzerini çizdim
2.si özür mesajına da aynı tepkiyi göstermişsiniz.

Rahatsız edici. 2 yıldır forumda 4800 küsür mesajımla insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Yanlışımız olduğunda da telafi ediyorsam göze batırmayın lütfen.

1.si yanlış bilgi verdiğim mesajların üzerini çizdim
2.si özür mesajına da aynı tepkiyi göstermişsiniz.

Rahatsız edici.
Yanlış bilgiler de rahatsız ediciydi. Üstüne üstlük yanlış diye üstüne basılmasına rağmen sizin diretmeniz.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı