Steam'de level nasıl atlanır?

Ban yeme diye bir şey yok bu arada. Yalan bunlar. Zamanında kim uydurduysa, milletin ağzına sakız olmuş. Ben de Idle Master kullandım çok. Daha sonra Idle Daddy çıktı telefona. 5 yıldır da kullanıyorum.

Ban yeme diye bir şey yok bu arada. Yalan bunlar. Zamanında kim uydurduysa, milletin ağzına sakız olmuş. Ben de Idle Master kullandım çok. Daha sonra Idle Daddy çıktı telefona. 5 yıldır da kullanıyorum.

Doğru bende Idle Master kullanıyorum Steam'in politikasında güncel olarak yazmıyor yasak sebebi olduğu sadece diğer oyunculara haksızlık olmasın diye 2 saat sınırı koydular işte.

Yapılan etkinlikleri kaçırmayın, örneğin yaz indirimine özel etkinlik gelir, bakın rozet veriyor mu harcama başına vs. Örneğin ben 2019'da yapılan bir indirim esnasında gelen Grand Prix etkinliğinden 1 kuruş harcamadan 10.100 XP topladım, 53 seviyeyim şu an. Etkinlikte oyunların içerisinde bazı amaçlarınız vardı ve günlük puan kazanma limitiniz, örneğin bir oyunda her ekin topladığında sana 10 puan veriyordu, o puanlar ile bu rozetin XP'sini arttırıyordun. Bu tarz bir etkinlikti, tamamen doğru anlatamadım kusura bakmayın 2 sene önce olduğu için.
1621766668440.png

Kendim 2.5 yıldır kullanıyorum yemedik yiyeni de görmedim hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam şu videoʼda gördüm ben. Yapsam mı?
Rozet satın alamazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bu video fake mi?

Son düzenleme:
hocam şu videoʼda gördüm ben. Yapsam mı?

Hocam bu video fake mi?

Denemediğim bir şey sorumluluk alamam kusura bakmayın Idle Master'ı gönül rahatlığıyla kullanlabilirsiniz.

Selamlar herkese, sorum konu başlığında.

Steamʼde para vermeden Level atlayabilir miyim?
Level sistemi nasıl işliyor?
Oyunlarda (bazılarında yok) kartlar olur. O kartların yarısını (10 kart varsa 5, 5 kart varsa 3, 11 varsa 6 tane vs.) düşer. Kalanlarını satın alıp işlersin. Level olarak gelir. Para harcaman lazım yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı