Steam'de level nasıl atlanır?

therzi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim Steam seviyem 10, ben bunu 30 seviye yapmak istiyorum. Sadece CS var ve CS kartlarının hepsini yaptım. Başka nasıl seviye yükseltme yapabilirim ucuz yollu?

Steam etkinliklerinden ve oyun kartlarından yükseltebilirsiniz hocam. Kart düşüren oyunları topluca alıp kart kasma uygulaması açarsanız daha ucuza halledebilirsiniz.

Hocam isim veremeyeceğim mecralardan Steam kartları temin edilebiliyor belirli bir meblağ karşılığında. Bir araştırın derim.

Merhaba, benim Steam seviyem 10, ben bunu 30 seviye yapmak istiyorum. Sadece CS var ve CS kartlarının hepsini yaptım. Başka nasıl seviye yükseltme yapabilirim ucuz yollu?

Rozet olan oyunlarda koleksiyon kartlarını pazardan alıp rozeti seviye atlat. Oyunları yüklemene gerek yok

Bu oyunları yüklemem gerekiyor mu yoksa kütüphanede bulunsa yetiyor mu?
Kütüphanede bulunsa yeter hocam. Ama bazı oyunları kara listeye eklemeniz gerekebiliyor anti-cheat için.

Rozet olan oyunlarda koleksiyon kartlarını pazardan alıp rozeti seviye atlat. Oyunları yüklemene gerek yok
Hocam Barro gibi oyunları toplu bir şekilde alırsa daha ucuza denk geliyor.

Steam puanınız varsa puan dükkanından mevsimsel rozet alarak seviye yükseltme olayı da var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı