Steam Steam'de sahip olduğunuz en pahalı oyun nedir?

Şimdiye kadar, sadece steam için konuşuyorum, en yüksek ücret verdiğim oyun 20 lira. Çünkü steam üzerinden sadece online, diğer oyuncularla oynayabileceğim oyunlara para veriyorum. Bir oyun single player(tek kişilik) oyun ise mutlaka malum sitelerden malum şekilde indirilebiliyordur. Yaşım itibariyle korsan oyunların devlet bandrolü ile yasal olarak satıldığı dönemden gelen bir oyuncu olduğum için, ücretsiz sahip olabileceğim bir şeye para vermeye kendimi ikna edebilmem imkansız.
Hatta bu işi o kadar ilerlettim ki, hangi oyunu ücretsiz oynamak için kırdığını takip ettiğim yayıncılar var. Bunun yanında kırdığı oyunların crack dosyalarını internette yayınlamayıp sadece discord grubunda sıraya girenlere tek tek özel mesajla gönderen yayıncıların üyesiyim. Ve bir çok oyunu steamden almış gibi orijinal alanlarla beraber oynayabileceğim şekilde online fix yapan sitelere üyeyim. Asgari ücretle çalışıp 800-900 liraya oyun alıp 10 saat oynayıp bitirip silen insanlar tanıdım. Beni o limana çıkaramazsınız.
 
Mortal Kombat 11 Ultimate Edition 2Ü liraya falan almıştım 800 falan olmuş...
 
1673149536287.png


Civilization VI Anthology var bir de. Normalde 830 Lira ama şuan imdirimde diye çıkmamış sanırım. RDR2 Ultimate sürümü ve Division da aynı şekilde en üst sürüm.
 

Geri
Yukarı